Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Más lány is úgy van vele...

Más lány is úgy van vele ahogy én hogy 100 ezret simán elköltene smink cuccokra vagy csak én vagyok enyire smink imádo?:D

Figyelt kérdés

2020. aug. 23. 22:53
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
85%

Pár éve én is hasonlóan gondolkodtam, - tinédzserként minden divatos baromságot meg akartam venni, amit a képembe toltak.

Ma már inkább az arcápolásomba fektetek több pénzt.

Jó minőségű, jól bevált sminktermékeket veszek, kb. mindig ugyanazokhoz a márkákhoz térek vissza. Már kitapasztaltam hogy mi áll jól színek terén, és mi az, ami örökre esélytelen lesz, így NINCS szükségem hetvenezer különböző palettára és rúzsra. Mert egyrészt az örökkévalóságban sem tudnám elhasználni őket, mert mindegyiknek van szavatossága, ami max. 1-2 év, - másrészt baromi környezetszennyező.

Tudom, hogy hideg tónusú bőröm van, - nincs szükségem egy csomagnyi narancsos-pirosas színű rúzsra. Ugyanakkor tisztában vagyok azzal is, hogy a minőség nem feltétlenül egyenesen arányos az árral. Mert drogériák polcán is találtam olyan rúzst, ami szénné pirított a az addigi összeset, míg méregdrága luxusmárkától is vettem már látványosan minőség alatti dolgokat.

Mára már van egy kialakult stílusom. Persze, tudom, hogy kell az embernek egy olyan korszak is, amikor kitapasztalja, hogy mi áll jól neki, mi illik hozzá, és több olyan dolgot vásárol meg ekkor, amit később belát, hogy nem áll jól neki.

2020. aug. 24. 11:45
 12/32 anonim ***** válasza:
66%

#11, szerintem teljesen felesleges nekik mondani, mert csak a saját fejük után mennek ennyi idősen.

Majd talán pár év múlva belátják, hogy az a pénz, amit ezekre költöttek, simán mehett volna bármi másra, és azzal sokkal előrébb lennének

2020. aug. 24. 13:13
 13/32 A kérdező kommentje:
12-es én nem bánom hogy ezekre költöm :) ez érdekel mint mondtam, nyilván neked is vannak olyan dolgok amiket szeretsz és sok pénzt költenél rá de én se szolok bele hisz a te dolgod, régebben imádtam könyveket olvasni és kb a Libribe vagy kapasbol 3 fele konyvet akaratm ami dsrabja 4-5,6 ezer volt mar ott lettem volna hogy nem uszom meg 20 ezer alatt, most inkabb a sminkhez tertem vissza, kesobb ki tudja miben lelem a szenvedelyem :) mindenki tegye azt ami boldogá teszi szerintem egy okos ember így gondolkodik amig senki masnak nem art vele de onmaganak fejlődés.
2020. aug. 24. 14:12
 14/32 anonim ***** válasza:
14%

Szeretek sminkelni, de nem értem mit lehet erre ennyit költeni. Van két jó minőségű palettám, egy nude, egy színes, évekig nem fognak elfogyni. Szempillaspirált kb 3 havonta cserélek, abból olcsóbb is van jó, de ha drágát vennék az sem lenne százezres összeg. Rúzsom is van alapból kb 10, ebből úgy 4-et használok aktívan, a többi az életbe nem fog elfogyni, de amiket használok is nagyon lassan fogynak. Szemceruza szintén nem nagy összeg, és évekig elvagyok velük, általában előbb tűnik el, minthogy elfogyjon.

Mást én nem használok, de nyilván az alapozó, púder, az meg pláne olyan, hogy az ember ha megtalálja a tökéleteset, akkor nem kalandozik utána, hanem akkor vesz csak újra, ha kiürült.

Szóval én összességében tényleg nem értem, hogy lehet ennyit sminkre elkölteni egyszerre. Sok minden tetszik nekem is, de mindig arra gondolok, hogy a meglévő cuccaim fele is valószínűleg rám fog rohadni. De az mondjuk nem érdekel, hogy más mire költ, ha neki ez a boldogság, akkor egészségére.

2020. aug. 25. 11:43
 15/32 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ezen az oldalon teljesen mindegy mit írsz. Nem hasznosság szerint nézi a választ senki, hanem hogy egyetértenek-e vele.

Hiába csak segíteni akarsz az embernek jó tanácsokkal, lepontoznak, mert mást gondolnak.

(Igen, tudom ez sem ide illik, de mar idegesit, itt is lelettem pontizva teljesen egy masik valaszban)

2020. aug. 25. 11:47
 16/32 anonim ***** válasza:
28%
Pláne, hogy most nézem a kulcsszavakat, Rossman, Dm, ott még igazán drága cuccok sincsenek. Mert oké, egy Müllerben mondjuk egy Chanel paletta simán van 30.000 Ft, onnan annyira nem nehéz a százezret összehozni. De hogy az olcsóbb drogériákban mit lehet ennyiért venni, az tényleg rejtély. (Utolsó voltam.)
2020. aug. 25. 11:52
 17/32 A kérdező kommentje:
Kedves 16-os a drogiákban is lehet enyit elkölteni pl egy alapozo 6 ezer, egy loreal szempilla spiral 5 ezer mar ott van hogy 10 ezer meg is van es csak 2 termek.. szoval hidd el el lehet vagy lehet te csak essence és 1000 forintos termékekel találkoztál még.
2020. aug. 25. 18:41
 18/32 anonim ***** válasza:
26%
Vicces vagy, nem használok Essence-t. A The Balm termékeket szeretem legjobban, de van jópár Chanel, Lauder, Lancome, YSL, Dior cuccom is, mivel a szakmában dolgoztam. Ezek jó minőségű termékek. A Loreal a középminőség alja. Ezért is írtam, hogy még ha luxus drogériákban költenéd a pénzed, megérteném. De ilyen pár ezer Ft-os vackokból tényleg csak úgy jön össze ez az összeg, ha minden szart összevásárolsz.
2020. aug. 26. 11:44
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
100.000 nem olyan nagy pénz ha sminkekről beszélünk. Én leginkább Chanel-t, Dior-t és La Praire-t használok. Na ebből aztán tényleg nem nehéz 100.000-et elkölteni. Már csak egy La Praire alapozó 90.000. Szóval ez nem olyan nagy cucc.
2020. aug. 26. 11:51
 20/32 A kérdező kommentje:
18-as nem állok le vitatkozni ha a L'Oreal neked nem vált be az a te személyes tapasztalatod, a luxus minőség konkrét egy szájfény 10 valahány ezerbe is kerul így nem mindenki engedheti meg magának szerintem a drigériás termékek közt is ki lehet olyat fogni ami pigmentált :) illetve gyakorlásnak jó, egy profi nem luxus termékekel is tud valamit csinálni, természetesen nem minden vásárlásnál költök el egy 100ast meg nem havonta ilyen több összeget egyszerre ritkán, ha többször járok drogériába és meg tetszik valami akkor max veszek egy két terméket azt pá :) azért azt hogy minden hónapban százast ki pengesúnk csak dekor kozmetikiai termékekre azt mi sem birnánk, és szerintem sokan mások sem aki így értette akkor félre értette azt én sem prefelálom hogy valaki minden hónapban enyit kőltsön erre, ha egyszerre sok mindent akarok es vab ra keret akkor megveszem egybe amiket akarok,de ez nyilvan nem mindig valósul meg, szép napot 😘.
2020. aug. 26. 12:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!