Más lány is úgy van vele ahogy én hogy 100 ezret simán elköltene smink cuccokra vagy csak én vagyok enyire smink imádo?:D
Pár éve én is hasonlóan gondolkodtam, - tinédzserként minden divatos baromságot meg akartam venni, amit a képembe toltak.
Ma már inkább az arcápolásomba fektetek több pénzt.
Jó minőségű, jól bevált sminktermékeket veszek, kb. mindig ugyanazokhoz a márkákhoz térek vissza. Már kitapasztaltam hogy mi áll jól színek terén, és mi az, ami örökre esélytelen lesz, így NINCS szükségem hetvenezer különböző palettára és rúzsra. Mert egyrészt az örökkévalóságban sem tudnám elhasználni őket, mert mindegyiknek van szavatossága, ami max. 1-2 év, - másrészt baromi környezetszennyező.
Tudom, hogy hideg tónusú bőröm van, - nincs szükségem egy csomagnyi narancsos-pirosas színű rúzsra. Ugyanakkor tisztában vagyok azzal is, hogy a minőség nem feltétlenül egyenesen arányos az árral. Mert drogériák polcán is találtam olyan rúzst, ami szénné pirított a az addigi összeset, míg méregdrága luxusmárkától is vettem már látványosan minőség alatti dolgokat.
Mára már van egy kialakult stílusom. Persze, tudom, hogy kell az embernek egy olyan korszak is, amikor kitapasztalja, hogy mi áll jól neki, mi illik hozzá, és több olyan dolgot vásárol meg ekkor, amit később belát, hogy nem áll jól neki.
#11, szerintem teljesen felesleges nekik mondani, mert csak a saját fejük után mennek ennyi idősen.
Majd talán pár év múlva belátják, hogy az a pénz, amit ezekre költöttek, simán mehett volna bármi másra, és azzal sokkal előrébb lennének
Szeretek sminkelni, de nem értem mit lehet erre ennyit költeni. Van két jó minőségű palettám, egy nude, egy színes, évekig nem fognak elfogyni. Szempillaspirált kb 3 havonta cserélek, abból olcsóbb is van jó, de ha drágát vennék az sem lenne százezres összeg. Rúzsom is van alapból kb 10, ebből úgy 4-et használok aktívan, a többi az életbe nem fog elfogyni, de amiket használok is nagyon lassan fogynak. Szemceruza szintén nem nagy összeg, és évekig elvagyok velük, általában előbb tűnik el, minthogy elfogyjon.
Mást én nem használok, de nyilván az alapozó, púder, az meg pláne olyan, hogy az ember ha megtalálja a tökéleteset, akkor nem kalandozik utána, hanem akkor vesz csak újra, ha kiürült.
Szóval én összességében tényleg nem értem, hogy lehet ennyit sminkre elkölteni egyszerre. Sok minden tetszik nekem is, de mindig arra gondolok, hogy a meglévő cuccaim fele is valószínűleg rám fog rohadni. De az mondjuk nem érdekel, hogy más mire költ, ha neki ez a boldogság, akkor egészségére.
Szerintem ezen az oldalon teljesen mindegy mit írsz. Nem hasznosság szerint nézi a választ senki, hanem hogy egyetértenek-e vele.
Hiába csak segíteni akarsz az embernek jó tanácsokkal, lepontoznak, mert mást gondolnak.
(Igen, tudom ez sem ide illik, de mar idegesit, itt is lelettem pontizva teljesen egy masik valaszban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!