Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Más lány is úgy van vele...

Más lány is úgy van vele ahogy én hogy 100 ezret simán elköltene smink cuccokra vagy csak én vagyok enyire smink imádo?:D

Figyelt kérdés

2020. aug. 23. 22:53
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
41%
Kőműves vagyok és simán elköltök 100eFt-ot vakolatra!
2020. aug. 23. 23:05
 2/32 anonim ***** válasza:
0%
Én fiú vagyok, de a véleményem az, hogy ha nagyon sok sminket használsz (mert egyébként miért vennéd?), meg veszel, akkor csak lefognak érte szólni, a fiúk és a lányok is egyaránt.
2020. aug. 23. 23:19
 3/32 anonim ***** válasza:
98%

Nem vagyok lány, és más az én "drogom" de ha hobbi szinten űzöd akár ki is mehet rá annyi. Kipróbálod az újdonságokat is gondolom, meg nem az olcsóbb termékeket vásárolod, így sajnos összejöhet néha-néha.

De ha mindíg ennyi megy el rá akkor nagy gond lehet mert az rengeteg pénz.

Nekem is volt már mikor 100ezer ment ki egy hónapban a hobbimra, de ugye akkor pár hónapig meg is voltam.

Ha meg csak feltételes mód és nem költelsz ténylegesen ennyit csak annyi mindent próbálnál ki, akkor meg szerintem sok lánynál lenne ilyen, hogy pl kipróbálna pár drágább terméket amiből akár 4-5 darab is lehet 100ezer.

2020. aug. 23. 23:24
 4/32 anonim ***** válasza:
91%
Sminknél nem nehéz elkölteni ennyi pénzt pl néhány elég márkás cucc
2020. aug. 23. 23:32
 5/32 anonim ***** válasza:
89%

Nem sminkelem magam, szóval nem.

Viszont volt már olyan, hogy könyvekre 20-on ezreket is elköltöttem, illetve amikor az akváriumomba veszek új cuccokat, mert cserélni akarok szűrőt (mondjuk egy szűrő éveken át működőképes), új növényt akarok bele, aljzat frissítést tartok, akkor az sem olcsó mulatság.

Ki mire költi a pénzét.

A számomra a smink egy felesleges időtöltés, amivel azért szenvedsz mindennap, hogy pár óra múlva, nap végén lemosd, lesikáld egy csomó időt elpazarolva, de más meg arra nem adni ki pénzt, amire én.

Mondjuk azért sminkre kicsit sok a százezres tétel, főleg, hogy egy alapozó, paletta, rúzs hónapokig is elég, úgyhogy nem kell pár naponta újat venni.

2020. aug. 23. 23:38
 6/32 anonim ***** válasza:
97%
Sminkelek de ruhara altaban többet költők viszont nem szoktam csak úgy ennyi pénzt "eldobalni ". De ha mondjuk sminkeskent dolgozol vagy annak készülsz érthető.
2020. aug. 23. 23:47
 7/32 anonim ***** válasza:
97%
Én is így vagyok vele, ez a hobbim. És még nem szóltak le érte kedves #2 :D
2020. aug. 23. 23:50
 8/32 anonim ***** válasza:
57%
Én nem csak elköltenék, el is költök. 200.000-t is!
2020. aug. 23. 23:55
 9/32 anonim ***** válasza:
19%
#7, szemtől szembe nem is fognak, de nehogy később a mástól halld vissza, hogy ilyenekről beszélnek a hátad mögött, csak segítek, mert tényleg sokan nem szeretik.
2020. aug. 24. 00:35
 10/32 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es nyilván nem fiuk válaszát kértem de mivel demokrácia van őket is meghallgatom szivesen, am mindig is lesznek olyan lányok/fiuk akiknek nyilvan nem leszek szimpatkus, és az amit csinálok, viszont én senki kedvéért nem változom meg és nem hagyok fel a stílusomal, az az én dolgom hogy a pénzt mire költöm 17 évesen hisz anyám is bele egyezését adja ebbe, nem dolgozom még, és ányam támogat benne így a többi érdektelen ki mit gondol arrol amit csinálok, a sok vakolat szó már unalmas, 2020 van mindenki ugy festi a hajat, sminkel, őltözködik, plasztikáztat, valalja fel a sexualitását ahogy akarja, elhiszem hogy maradi tömeg vagy de attol nem mindenki az az hogy valaki megszol tegye önmagát minősiti nem engem aki tud az tud aki meg nem az csak krizizal egesz életében enyi, én sem kritozalnam soha a gyuros embereket holott nem áll hozzám közel de elhiszem hogy neki ez a szenvedélye. Nincs pillecukorbol a lelkem és van ahoz elég önbizalmam hogy azt mondjam ha valakinek nem tetszik valami nem kell velem foglalkozni, sok lanynak rajtam kivul meg hobbija a smink hidd el, önkifejezes, fejlodes, kiserletezes a divathoz is tartozik stb, smink nelkul is elmegyek barhova, par borhibam nyilvan elofordul a koromban mint patti vagy mitesszer, ápolom a böröm, adok magamra elhiszem hogy sokan irigylik hogy más megteheti meg kiteremti magának de ez van ezért nem kell utalni masokat 😘
2020. aug. 24. 01:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!