Más lány is úgy van vele ahogy én hogy 100 ezret simán elköltene smink cuccokra vagy csak én vagyok enyire smink imádo?:D
Nem vagyok lány, és más az én "drogom" de ha hobbi szinten űzöd akár ki is mehet rá annyi. Kipróbálod az újdonságokat is gondolom, meg nem az olcsóbb termékeket vásárolod, így sajnos összejöhet néha-néha.
De ha mindíg ennyi megy el rá akkor nagy gond lehet mert az rengeteg pénz.
Nekem is volt már mikor 100ezer ment ki egy hónapban a hobbimra, de ugye akkor pár hónapig meg is voltam.
Ha meg csak feltételes mód és nem költelsz ténylegesen ennyit csak annyi mindent próbálnál ki, akkor meg szerintem sok lánynál lenne ilyen, hogy pl kipróbálna pár drágább terméket amiből akár 4-5 darab is lehet 100ezer.
Nem sminkelem magam, szóval nem.
Viszont volt már olyan, hogy könyvekre 20-on ezreket is elköltöttem, illetve amikor az akváriumomba veszek új cuccokat, mert cserélni akarok szűrőt (mondjuk egy szűrő éveken át működőképes), új növényt akarok bele, aljzat frissítést tartok, akkor az sem olcsó mulatság.
Ki mire költi a pénzét.
A számomra a smink egy felesleges időtöltés, amivel azért szenvedsz mindennap, hogy pár óra múlva, nap végén lemosd, lesikáld egy csomó időt elpazarolva, de más meg arra nem adni ki pénzt, amire én.
Mondjuk azért sminkre kicsit sok a százezres tétel, főleg, hogy egy alapozó, paletta, rúzs hónapokig is elég, úgyhogy nem kell pár naponta újat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!