Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány évesen gáz az alábbiak...

Hány évesen gáz az alábbiak közül ha valaki használ szempillaspirált?

Figyelt kérdés

2020. aug. 22. 14:36
A kérdező szavazást indított:
10/alatta
12-13
14-16
16+
35 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Nem igazán értem a kérdést. Mármint oké, kisgyerekek ne sminkeljenek, de 11éves kortól miért lenne gáz? Feleslegesek a válaszlehetőségek.
2020. aug. 22. 14:51
 2/4 anonim ***** válasza:
21%

Kedves első!

Jó lenne a kérdése ha nem akadt volna el a 16 évesnél.

Pl. 60+ se sminkelje úgy magát, mint egy bohóc persze ez.a 20-30 évesekre is vonatkozik. 15 év alatt felesleges sminkelnie.

Felette is akkor érdemes ha tudja hol a határ, kifinomult és elegáns sminket tesz fel, nem mint joker

2020. aug. 22. 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

Kedves 2-es én úgy vagyok vele hogy a sminkben nincsenek szabályok, a személyiségedhez igazithatod plusz ami jol áll neked stb.

De egyépként a szempilla spirál használata 12-13 évesen azt mondom oké ha nagyon pici a szempillaja es kiszeretné emelni, de annál alatta ne sminkeljen egy gyerek nevetséges pl amikor rúzst látok piros szint raadasul egy kislanyon én 17 evesen se tudom mindig jol viselni nem hogy egy kislany, szoval a szin sem mindegy, de a spiralba nincs semmi, de annal alatta szerintem káros neki hogy enyi kence ficével kenje magát nem marad le semmirol, mert kesobb anyit kenhet magara amenyit akar.

2020. aug. 23. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:
22%
Na és nem ugyanezt írtam mint te??? 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦
2020. aug. 23. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!