Hány évesen kezdtetek sminkelni, és miket használatatok?
Azt, hogy most miket használok, nem írom le, mert amúgy a bronzosítós/kontúrozós/pirosító dolgokon és a púderen kívül (azok annyira nem jönnek be magamon) MINDENT. Méghozzá elég extrém mértékben.
Már 12 évesen is volt kis gagyi Avonos sminkkészletem, - de értelemszerűen ezt csak itthoni bohóckodásra használtam.
14 évesen már használtam nagyon halványan egy kis szemceruzát és szempillaspirált, de ezt is csak alkalmakkor.
16-17 éves korom között ugrott meg látványosan a készletem, ugyanis ekkor szereztem be az első komoly palettámat, tust és folyékony matt rúzsokat több árnyalatban. Hétköznap, iskolába a természetes színűeket használtam.
7-8.ban nagyon ritkán, gyengén szempillaspirál
10.körül néha kicsit csillogós, alig észrevehető szemhéjpúder és korrektor társult hozzá
11-12.ben már néha kicsit jobb, komolyabb színekkel a szemhéjpúder
12.után közvetlenül néha alapozó, púder és szolíd rúzs jött még a készlethez és ennyi
15 évesen korrektort azt, h minek az nem tudom xd mert nem volt/van rá szükségem. 16 évesen elhagytam és csak szempillaspirált használtam. Most 17 évesen carmex meg a szemöldököm húzom át átlátszó gélel. A számra matt rúzst szoktam tenni vagy szájceruzaval színezem ki a természetes színeket szeretem. Nem rendszeresen használom mert szárító hatása van. Szájfényt nem használok mert kenődik leeszem. A szemem és arcom sminkelni nem szoktam mert zavar maga az érzet zavar van ott valami az arcomon (ez lehet furán hangzik).
Carmexből ezt a kettőt használom: [link]
Az első linken lévőt használtam először, utána vettem a másik fajtát. Mina a kettőt szertem, igazából nincs különbség közöttük ugyan azt tudják.
Szemöldök:
A célnak megfelel csodát nem kell tőle várni.
Egyetlen egy szájfényem van, de ezt szeretem.
Rúzsom több márkátol is van.
13 évesen kezdtem el sminkelni.
Először csak szemceruzát és szempillaspirált.
14-16 évesen már korrektort is ezek mellé és szájfényt.
16-18 éves koromtól kezdve már szemhéjtust és elhagytam a szemceruzát és rúzsozni kezdtem.
18-tól jelenleg 2 féle szempillaspirált,szemhéjtust,primert, alapozót, korrektort, powdert, és több féle rúzst amik nem olyan feltűnő színűek.
13 évesen kezdtem el, fura és full új világ volt ez számomra persze, de ebbe is bele szokik az ember, 13 évesen :szempilla spiral,szemhehpuder,rúzs, alapozo,puder,pirosito.
14 evesen is gyarapodott sok mindenel a sminkeszletem kb minel tobett akartam.
15 evesen tust is huztam napi szinten szajfenyek stb.
16 evesen mindent hasznaltam már bronzositot stb.
Most 17 vagyok és nem sminkelek mert nem igazan megyek sehova itthonra meg minek max ha unatkozok gyakorlas szempontjabol, de amugy füstös smokey szem bude ajkakal, szemhejtus szajfeny ruzs kombo, neha muszempilla, egyre jobban tetszik a kontur, highliterbol is egy visszafogottan szep kis fenylest szeretek nem azt amit már utca tulfelélől is latno lehet egy csikbab mert olcso hatasa van fotokon videokban oke de elebe ne. Imadok sminkelni.
kb 13 évesen kezdett el érdekelni, de csak néha sminkeltem.
14 évesen kezdtem el napi szinten suliba de csak a böröm miatt.
18 vagyok, és most is sminkelek mellette nagyon sok energiát forditok bőrápolásra.
Smink szempontjából elég kisérletezős vagyok :) így elég sok lenne leírni mind azt amit használok kiprobálok.
Először oviban volt már kifestve a szemhéjam aranyra.
De igazából 12-13 éves koromban kezdtem el szempilla spirált és rúzst használni. 16 éves koromtól meg már tust is meg élénk pink szájfényeket használtam. Körmömet 7 éves korom óta festem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!