Poly gel hasznalatahoz mi szukseges meg? Es milyen sorrendben?
Surun belefutok a reklamba es szeretnek rendelni,de nem tudom meg mi kell hozza :/
Gombaolo es viz elvono ami remlik,esetleg meg ezen kivul kell valami?
Top coat-ot is olvastam,de nem tudom melyik milyen sorrendben jon :(
Hányszor fogod kiírni? :D
Ha nem értesz hozzá, akkor minek neked ilyesmi? :D
Vegyél sima körömlakkot, vagy menj el körmöshöz, aki ért hozzá. :)
Hogyhogy hanyszor fogom kiirni?
1x irtam ki
Polygel? Ugye viccelsz? Profi körmösök is elmennek különböző technikai képzésekre, hogy megtanulják a fortélyait. Te pedig azt hiszed, polygelből fogsz műkörmöt felépíteni, miközben azt sem tudod, mi kell hozzá.
Nézzük csak a 2 alap építési technikát: zselés és porcelán műköröm létezik. Legtöbben zselét használnak csak a körmösök, a porcelán egyszerűen nem áll rá a kezükre. Nem véletlen, mivel tudni kell a megfelelő arányt és a helyes lapogató mozdulatokat. Lapogatni csak a porcelánt szoktuk, zselét nem. Polygel-t szintén lapogató mozdulatokkal visszük fel, ergo alapból a porci építést nem árt hozzá tudni. Szerintem fejezd be, mielőtt elkezdenéd, hidd el, hogy körmösök is technikai továbbképzésre mennek, hogy megtanulják (tisztelet a kivételnek, akiknek szuperül megy, de ők már X éve a szakmában vannak, nem ott járnak, hogy egyáltalán mi kell hozzá). Javaslom, hogy inkább menj el körmöshöz.
Top coat??? Az megis mi, műköröm esetében? Top shine, Cool top, stb, ezek fényzselék, top coat műköröm esetében, mint fényzselé, nem is létezik.
Na mindegy, én ennél a kérdésnél leírtam mindent, a menetét is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-ki.. (5-ös hozzászóló vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!