Milyen sorrendben és hogy kell ezeket használni: szemceruza, korrektor, szempillaspirál?
Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 20:26
1/6 anonim válasza:
olyan nincs, hogy kell
elmondom, én hogy csinálom:
alapozó, korrektor, púder, pirosító, szemhéjfesték, ceruza, spirál
A spirált hagyom a végére, hogy ne ragadjon bele a szemhéjpúder
a ceruzát ezért előbb, mert ha elkenődik, akkor a javítgatáskor nem dörgölöm le a spirált
2/6 anonim válasza:
Javaslat: korrektor, szemceruza, szempillaspirál. De olyan tényleg nincs, hogy "kell", ez nincs kőbe vésve, inkább így logikus.
3/6 anonim válasza:
A használatuk szerintem elég egyértelmű. :) A korrektor a bőrhibákra-szem alatti karikákra kell, a másik kettőt meg hadd ne kelljen már elmagyarázni, mert szavakba sem tudnám önteni, ugyanis valahogy kézenfekvő és logikus a használatuk.
5/6 anonim válasza:
teljesen mindegy :) ahogy neked jobb
6/6 anonim válasza:
Én úgy szoktam hogy,először alapozó,de ezt kilehet hagyni,aztán corrector..utána púder,pirósító,szemceruza,szemtus,spirál aztán pedig a száj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!