Ennyi smink sok 15 évesen?
Ha karikásak a szemeim, akkor korrektort is használok, de amúgy ezeket szoktam: BB krém, púder, pirosító, esetleg bronzosító (tényleg csak egy leheletnyit mindkettőből... és persze nem egyszerre xd), szempillaspirál néha szempilla göndörítővel, átlátszó szőlőzsír, esetleg halvány szájfény. Illetve néha, elég ritkán egy pici rúzs és szemceruza a vízvonal alá.
Vannak, akik szerint ez sok, de sokak szerint (szerintem is) ez még normális? Ti hogy vagytok vele?
Ui.: Ezeket nem mindennap használom, egy héten kb. 3-szor, vagy ha megyek valahova. Van amikor csak spirálozok, vagy csak BB.
" és persze nem egyszerre xd"
Lehet egyszerre, hisz más pontjára kell(ene) tenni. "xd"
Hát, tudom, láttam már olyan képeket, de nekem tetszik úgy. Lehet, hogy másoknak igen, de nekem valamiért nem jön be. :)
De ha lehet, a kérdésre válaszolj! Köszi. :D
szerintem a kérdezőnek van annyi esze hogy ha már használja ezeket a termékeket tudja hogy hova kell rakni :*
amúgy szerintem nem sok, teljesen normális :)
Ha valóban tudná, nem XD-zne. Egyébként is a jó kontúr olyan, hogy más észre sem veszi, hogy ott van valami, csak azt, hogy szebb lett az összkép.
És sok 15 évesen.
Az a helyzet, hogy a BB krém, alapozó, pirosító, bronzosító mind-mind arra való, hogy az én (36) bőröm legalább kicsit hasonlítson arra, ahogy a Te bőröd mindezek nélkül kinéz.
Ezeket szerintem felejtsd el, szemceruzával, szájfénnyel lehet játszani, de a többi felesleges.
#4: Tudom, és azért xd-ztem, amit már ez előbb leírtam. Szerintem hülyén néz ki. És arról is tudok, hogy az a jó, ha nem feltűnő. Ezért is hívják nude make-up-nak. Utánaolvastam ám ilyen dolgoknak, mielőtt elkezdtem sminkelni. :)
A választ meg köszönöm neked is, és az előtted írónak is.
Azóta látom, írtatok még. Nektek is köszi a válaszokat. :)
#6: A BB-t meg a púdert azért használom, higy elfedje a bőrhibákat, ugyanis a tiniknek sajnos van belőlük elég... :/ A pirosítót és a bronzosítót meg azért, hogy ne legyen olyan sápadt a bőröm, amilyen alapból (pedig máshol tiszta barna vagyok... :/)
Szerintem sok, én ennyi idősen csak szemceruzát használtam néha.
Egyébként ez az összképtől is függ, ennyiből is össze lehet hozni természetes sminket, de az is lehet, hogy totál vakolat hatása van.
En csak alapozot es szempillaspiralt hasznalok
Neha kulonleges esemenyekre meg tust de ennyi..
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!