Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ciki ha valaki 14...

Szerintetek ciki ha valaki 14 évesen nem sminkeli magát?

Figyelt kérdés
Az osztálytársaim volt amikor megszoltak miatta hogy nem sminkekem magan mert nálunk már mindenki sminkel. Ez ciki ?

2013. aug. 15. 15:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki:D Inkább jobb:)
2013. aug. 15. 15:10
 2/9 anonim válasza:
ciki??? b+ 14 évesen még ne sminkeld magad
2013. aug. 15. 15:11
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Igen, halálosan cink. Ásd el magad, szórj homokot a fejedre, amiért nem vakolod magad. Hogyan képzeled, hogy szorult beléd egy kis természetesség? De tényleg, szerinted lehet bárki is csinos smink nélkül? Ugyan már. Nonszensz.
2013. aug. 15. 15:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, sőt. Most talán ciki nem sminkelni magad, de 10 év múlva örülni fogsz, mert sokkal szebb marad a bőröd, ha nem terheled agyon mindenféle kémiai anyaggal. De ha annyira be akarsz illeszkedni akkor használj egy kis szájfényt, vagy szempillaspirált, ettől legalább nem leszel ráncos, nem is feltűnő, de mégsem cukkolhatnak, hogy nem állsz be a sorba.
2013. aug. 15. 15:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is 14 vagyok. Néha, ha olyanom van, de NAGYON ritkán szempillaspirált használok. De nem szeretem különösebben. Jobb így, ahogy vagyok:)
2013. aug. 15. 15:28
 6/9 anonim válasza:

Ugyan mi az istenért lenne ciki? :'D

Én 15 évesen életemben 1-szer használtam szempillaspirált, azt is ballagásra.. ez volt minden sminkelős élményem. :D

2013. aug. 15. 15:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem az. Nem rosszabb ember az se, aki sminkel, de azért lenézni valakit, mert jobban érzi magát smink nélkül... szánalom.
2013. aug. 15. 16:52
 8/9 anonim válasza:
Dehogy ciki! Sőt jobb is! mert a smink nagyon öregíti a bőrt! ;)
2013. aug. 20. 19:54
 9/9 anonim válasza:
NEM CIKI! Inkább az a ciki, hogy felnőttnek gondolják egyesek magukat 14-15 évesen . A bőrnek sem tesz jót ezért nem ajánlom. De persze a te bőröd, te döntésed.
2013. aug. 23. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!