Ciki, ha egy 18 éves lány nem sminkeli magát? Még rimelt sem rak?
Mi az a rimel?
Amúgy nem, nem ciki, mindenki azt csinál, amit akar.
Nem. Ha nem akarod akkor nem csinálod.
Egyébként undorító amikor egy lányon 5 tonna smink van.
Szia!
Mindenkinek igaza van abban, hogy azt csinálsz amit akarsz. Szerintem abszolút nem ciki.
Viszont, azért azt be kell vallani, hogy nem baj ha egy lány ad magára. Jó nem azt mondom, hogy legyen 5 kg smink rajta, de egy kevés sosem árt.
Én személy szerint 15 éves korom óta mindig sminkelem magam. Nappalra valami lágy, visszafogottat, ha meg buliba megyünk akkor lehet erősebb.
Ezzel szemben ugyanúgy szeretem magam smink nélkül, mint azzal, semmi bajom az arcommal. Ráadásul én nem az vagyok aki mellett a párom sem szeret ébredni, mert a hajlani órák károsan hatnak az arcomra.
És azt is meg kell jegyezni, hogy én alapozót, púdert, pirosítót, rúzst sem vagyok hajlandó használni. Véleményem szerint csak tönkreteszik az arcot, valamint a rúzs nekem túl k*rvásan áll.
Na de visszatérve a kérdéshez: EZ CSAK A TE DOLGOD!
8. Én is 15 évesen kezdtem el sminkelni. :-) Nekem azóta állandó kellék a fekete tussal rajzolt macskaszem. :-)))
Persze azért enélkül is elvagyok, de vannak helyek, ahol azért valahogy meg kell jelenni.
Púdert muszáj vagyok sajnos használni, mert nagyon fénylik a bőröm és még nem találtam olyat, ami hosszútávon hatna rá. :-(
Kérdező: Abszolút nem ciki, látod, ha nem szeretnél sminkelni, nem kell. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!