Szerintetek ciki ha egy 12-13 éves lány sminkeli magát (halványan)?
hát, szerintem 13 év alatt ne sminkelje magát, akkor is csak korrektor, esetleg spirál.
19L
Szerintem a legtöbb gyermek anyukája veszi meg neki a festékeket 12-13 éves korában!
Szóval ha hallványan is akkor is festheti szerintem!! :/
Nem ciki, ha natúr színnel van:) amúgy én 13-14 éves koromban kezdtem előbb szerintem más ne... meg akkor is csak
a szememet húztam ki és szempillaspirál... de már a 11éveseknek is televan az arcuk alapozóval... milyenné válik ez a világ....
Szerintem meg annyira felesleges. Egy 12 éves kislánynak minek sminkelni ? Esetleg korrektor a pattanásokra, de felesleges a többi.
Majd 15-16 évesen.
Köszönöm azoknak a válaszokat akik nem bunkó választ írtak!!
amúgy szerintem is csak a szemceka és egy kis labello vagy talán szempilla spirál és kész! :)) köszönöm a válaszokat!
És meg is tudod indokolni, hogy miért használod, vagy csak hassználod, mert a többiek is használják ?
Olyan választ nem fogadok el, hogy szebb akarok lenni tőle. 12 éves kislány ne akarjon szépítkezni, még fogócskáznia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!