Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek normális ha egy...

Szerintetek normális ha egy 11 éves lány sminkeli magát? (lent)

Figyelt kérdés
(átlátszó szempillaspirál,fehér szemceruza,szájfény(labello))
2012. dec. 29. 22:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
32%

Mit vagy ezen kiakadva?

Tök normális,örülj neki hogy nem pirosítót meg szemhéjfestéket használ!

2012. dec. 29. 22:27
 2/14 Jedwardlove ***** válasza:
42%
Szerintem igen :) 14/L
2012. dec. 29. 22:27
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:D 11 éves vagyok.A barárnőm javasolta hogy sminkeljem magam mert 11 éves korban normális.Én nem voltam benne biztos de lehet hogy veszek pár smink cuccot.
2012. dec. 29. 22:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy 11 éves kislány minek fesse magát? Hülyeség. Inkább menjen barbibabázni. :D Szerintem nem normális, mondjuk nekem 11 évesen nem is engedték volna... nem is gondolkoztam ilyeneken, mondjuk ki tudja, lehet én voltam az éretlen. :DD
2012. dec. 29. 23:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

Egyáltalán nem normális....tudom szabad világ 21. század meg bla bla és már 11 évesen hú de nagylányok vagyunk de nem az ha sminkeli magát az nem normális...

Ellenben amit leírtál: A labello NEM szájfény, hanme ajakbalzsam....viszont a cseresznyéssel vigyázz, mert olyan vörös és könnyen elkenődik...könnyen úgy nézhetsz ki vele mint egy r*banc aki most sz*pott....abból inkább színtelent...

Az átlátszó szmepillaspirált szempillazselének hívháj....nem rosz dolog de elég felesleges ha egy kis vízzel felfelé simogatod a pilláid ugyanott vagy....és nem is irritál....

Fehér szemceruza? he? Okéá tudom van ilyen meg állítólag nagyítja a szemet, dehát....nem látom értelmét....

Amúgy fentebbi válaszoló aki szerint a sminkelés normális...öm....az ő korában is vitatott még bizonyos körökben hogy normális-e....

2012. dec. 29. 23:45
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
11 éves korban normális??? Hol éltek ti? Ha azt akarod hogy nevetséges legyél, akkor jó úton haladsz. Ha nem ez a cél akkor ne kencézd magad, mert ez felnőtt nőknek való, nem kislányoknak. Persze ez csak a látható sminkekre vonatkozik, az átlátszó spirál okés, bár annak meg értelme nincs... a labello legalább védi a szád a kiszáradástól, az teljesen rendben van. A fehér szemceruza magában szintén nem jó semmire, szóval nem értem egyáltalán ezeket minek használod?
2012. dec. 29. 23:47
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem normális!
2012. dec. 29. 23:54
 8/14 anonim ***** válasza:
73%
nem értem mit vagytok kiakadva, ez az apróság még csak sminknek sem nevezhető!
2012. dec. 30. 00:14
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszed,hogy ezekkel a cuccokkal az arcodon ugyanúgy néznél ki mint nélkülük? Átlátszó szempillaspirál:nem használ semmit:felesleges.Fehér szemceruza:Szintén semmi értelme..Ha látszik akkor is ritka bután néz ki.Szájfény(labello):Nos,a labello nem szájfény,akkor kell használni amikor kiszárad a szád.(És ez sem látszik) De ha csak az érzés miatt szeretnéd..szíved joga.
2012. dec. 30. 01:22
 10/14 Jedwardlove ***** válasza:
100%
amit leírt,arra írtam,hogy normális.Ezek szerintem nem is olyan nagyon látványos dolgok. max a fehér szemceruza,de még az se.Ha olyat ír volna,hogy fekete szemceruza arra én is azt írtam volna,hogy ne. Én is csak szempillaspirált használok a szemem kiemelése miatt egy leheletnyit. Nem hiszem,hogy bűn lenne. 14/L voltam
2012. dec. 30. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!