Szerintetek normális ha egy 11 éves lány sminkeli magát? (lent)
Figyelt kérdés
(átlátszó szempillaspirál,fehér szemceruza,szájfény(labello))2012. dec. 29. 22:20
11/14 anonim válasza:
11 éves korban játszál, élvezd az életet, ne sminkelj, könyörgöm!
12/14 anonim válasza:
Hát két féle képpen lehet értelmezni.
1.Anyu smikkészletéből elcsen pár dolgot és magára keni. Ez okés!
2.11 évesen? :oo kicsit korai nem??
13/14 anonim válasza:
én 11 éves koromban még Barbie-ztam és fára másztam stb...
14/14 Zsuzsabuzsa válasza:
Miért kell smineklni?msot komolyan?11 évesen nem ezen járt az eszem,játszottam a barátnőimmel,fára mászta, stb... tegyük fel,hoyg van rajtad valami sminek...BÁRMI ha izzadsz,vagy sírsz akkor látható elsz,és elfojik,a labelo az oké...a korrektor,ha van valami bőrhibád oké...de szempilla spirál,meg szemceruza..KÖNYÖRGÖM,NE TEDD TÖNKRE AZ ARCOD!!!A TERMÉSZETES SZÉPSÉG A LEGSZEBB!!!INKÁBB JÁTSZADOZZ,VAGY MIT TOM NE, NE ILYEN MARHASÁGOKAT CSINÁLJ!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!