Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ciki, ha valaki...

Szerintetek ciki, ha valaki egyáltalán nem sminkeli magát?

Figyelt kérdés

Mármint az én korosztályomban (14-15 év körüli lányok) majdnem mindenki sminkel, minimum alapozót és szempillaspirált használ, minden nap. Nekem nincsenek pattanásaim, sem más bőrhibáim és ezért nem gondolom, hogy használnom kéne alapozót, de félek, hogy így a velem egykorúak igénytelennek tartanának :(

14/L

2012. ápr. 19. 17:49
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki,hogy nem fested magad sőt igazad van!Én sem festem magam,csak ha olyan helyre megyek.Mivel a sok festékek a púder annyira öregíti a bőrt,de idővel lehet csak tapasztalni.
2012. ápr. 19. 18:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki,de ha félsz ettől,akkor válaszd az aranyközéputat,egy kis szempillaspirál vagy valami szolid szemhéjpúdert rakj fel.Jut is ,marad is elv.Ha semmi baj a bőröddel,eszedbe se jusson alapozó-púder-korrektor,csak mert más használ..
2012. ápr. 19. 18:08
 3/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam, csak több kérdésnél olvastam, hogy egy igényes lány/nő igenis sminkeli magát :/
2012. ápr. 19. 18:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz. Én se sminkelem magam. A te korosztályodnak meg még annyira se kéne. Nem attól lesz nő, a nő, hogy sminkeli-e magát...
2012. ápr. 19. 18:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyátalán nem az, így tovább marad fiatalabb a bőröd. Az a ciki amikor 4 kg smink van egy lányon és ha lemossa kb elhányod tőle magad, mégis akik "maszkkal" látják odáig vannak érte! -.-
2012. ápr. 19. 18:18
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

ugyan miért lenen ciki:D

Én sminkelem magam de néhány osztálytársam viszont nem. Engem egyáltalán nem érdekel.

14/L

2012. ápr. 19. 18:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
én mindjárt leszek 14.egy csomó ismerősöm sminkeli magát,de szerintem egy ekora gyermeknek egyáltalán nem kell....nem kell 2O évesnek tűnni.hagyd el őket,mert majd meglátják felnőtt korukban,hogy milyen rossz húzás is volt,hogy ilyen korán kezdték magukat sminkelni.
2012. ápr. 19. 18:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok.aki szép,az smink nélkül is szép:P
2012. ápr. 19. 18:56
 9/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:D

utolsó:szerintem igazad van haha:D

2012. ápr. 19. 19:00
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

12 éves barátnőm sempillaspirált+korrektort használ...+ általában szájfényt is..na EZ kicsit sok!

Am a többiek azért használnak alapozót, mert NEM szép az arcuk. És mivel neked szép, ezért nem kell..:)

2012. ápr. 19. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!