Szerintetek ciki, ha valaki egyáltalán nem sminkeli magát?
Mármint az én korosztályomban (14-15 év körüli lányok) majdnem mindenki sminkel, minimum alapozót és szempillaspirált használ, minden nap. Nekem nincsenek pattanásaim, sem más bőrhibáim és ezért nem gondolom, hogy használnom kéne alapozót, de félek, hogy így a velem egykorúak igénytelennek tartanának :(
14/L
Ahogy a mondás tartja: az aki szép, az reggel is szép
ez teljesen igaz, és te csinálod jól, ebben a korban pláne nem kell sminkelni, főleg ha szép a bőröd anélkül is!
Egyáltalán nem ciki!
Szerintem semmilyen korban nem ciki, főleg nem tizenévesen. A szép arcbőrödre pedig legyél büszke, bőven elég egy jó minőségű hidratáló arckrém!
Én már nem vagyok ilyen szerencsés, van néhány mitteszerem, néha pattanásom, és néhány szeplőm is. De nem használok alapozót és púdert, mert fölöslegesnek érzem és nem szeretem, ha ki maszk van az arcomon.
Ettől függetlenül sminkelni sminkelek, de én a kevesebb, több elvet tartom szem előtt és inkább a szemem szoktam hangsúlyozni + korrektorral elfedem a bőrhibákat.
Szóval egyáltalán nem ciki és ha te így érzed jól magad, hát ne sminkelj! :) Alapozót, púdert semmiképp ne használj, de ha valamit mégis szeretnél egy szempillaspirálra és egy szájfényre vagy színezett ajakápolóra be lehet ruházni. :)
16/L
én egyáltalán nem használok sminket...a böröm nem a legszebb de nem is a legcsunyabb..nem a smink teszi a nöt növé...egyáltalán nem ciki...
18/L
nem ciki, sőt személy szerint nekem jobban bejönnek a smink nélküli csajok :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!