Baj az hogy a barátnöm 12 évesen suliban egy kis szempillaspirállal sminkeli magát?
Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 21:13
1/10 anonim válasza:
Jajj istenem mennyi ilyen kérdés. Amúgy nem nem baj,de ha aztán ki fog hullani a szempillája,vagy nem lesz olyan mint régen akkor majd örülni fog. :D
2/10 anonim válasza:
ha nem olcsó szart használ nem fog kihullani a szempillája. (és szerintem még akkor se... maximum begyullad a szeme) szerintem nem baj ha használ, de ennél többet semmiképpen.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. márc. 10. 22:07
4/10 anonim válasza:
En regota sminkelem magam es nem hullott ki a szempillam-.- am sztem egyaltalan nem baj.:)
13/L
5/10 A kérdező kommentje:
Ok;)
2012. márc. 11. 10:46
7/10 A kérdező kommentje:
Igen a barátnöm!!! Van valami gondod ezzel???
2012. márc. 11. 16:01
8/10 A kérdező kommentje:
Igen a barárnöm!!
2012. márc. 11. 16:03
10/10 anonim válasza:
Valóban mennyi ilyen kérdés!
NEM, nem baj! Én ennyi idősen szemceruzával is kihúztam, tussal és spirállal, szájfény..és semmi baja sem a szempillámnak, sem a bőrömnek! Szerintem csak dob egy lányon, és szebbé teszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!