Ciki 40 év felett a szemöldök piercing?
Figyelt kérdés
44 éves nő vagyok. Már régóta szeretnék egy piercinget szúratni a szemöldökömbe. A férjem nincs kibékülve az ötletemmel, de végül is ellene sincs. A köldök piercingem, az nagyon tetszik neki. Viszont most azt mondta, hogy inkább az orromban állna jobban valamilyen ékszer. Szerinte 40 év felett már ciki a szemöldök piercing. A barátnőm szerint, viszont nem az. Szerintetek?2013. aug. 13. 22:35
1/10 anonim válasza:
ha jól áll nem az, de úgy is lesznek olyanok akik szeritn 40 éves felett már ilyeneket ne csináljanak az emberek. de szerintem akár 100 éves korodban is csinálhatsz
3/10 anonim válasza:
Szerintem nem! Én 42 vagyok és 2 hónapja van köldök és ajak piercingem. Már rég meg akartam csináltatni őket. Nagyon tetszik mindkettő! A szemöldökön még én is gondolkodom.. :)
4/10 anonim válasza:
Anyukám fiatalabb, de tuti kinevetném ha beállítana egy szemöldök piercingel! xD Te jó ég, szerintem ezt hagyd ki az életedből!
5/10 anonim válasza:
szerintem meg ha szeretnél akkor csináltass :) nézd meg Slash-t neki is még mindig vannak piercingjei pedig közelít az 50-hez (igaz ő férfi.)
6/10 anonim válasza:
..és sztár. Felette nem ítélkeznek emiatt, viszont itt Mo-on már egy piercing miatt másképp viselkednek az emberrel.. Ha nagyon vágysz rá és nem változtat az eddigi életeden pl munka akkor csináltasd meg! Véleményem szerint a piercing nem csak fiataloknak áll jól.
8/10 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Bár tény, lehet orrodban jobban nézne ki. De igazából megcsináltatod és meglátod, mit szól hozzá a környezeted. Ha neked tetszik, csináltass ;) Szerintem a testékszer nem korfüggő (bár nagyon fiataloknál azért nem jó).
9/10 anonim válasza:
És mire jó ha ott lötyög a szemöldöködön az a sz*r? :DD Ne csináld már! Ha egy tini akinek épp punk mániája van, vagy szeretne kicsapongó életmódot folytatni, oké. De 44 évesen? ://
10/10 anonim válasza:
H.P. Baxxternek (Scooter) is van és bőven a negyvenes éveiben jár :DD mondjuk ő pasi :DD de miért lenne gáz? én sose veszem ki az enyémet, még 100 évesen se, aaaaz biztos :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!