Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire fáj egy szemöldök...

Mennyire fáj egy szemöldök piercing? Esetleg milyen fajtát válasszak?

Figyelt kérdés
Szeretnék csináltatni magamnak egy szemöldök piercinget, de nem tudom, hogy hol csináltassam, esetleg milyen fajtát kérjek. És az is kérdés lenne, h mennyire kellemetlen a behelyezés, meg az utána lévő időszak, amíg be nem heged rendesen. 14/F

2012. nov. 20. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
nem különösebben fáj, max kellemetlen, a behelyezést se különösebben érzed. A fajtát te tudod csak eldönteni, de!! sok embernek kidobja a bőre (idővel konkrétan kiszakad és lesz egy szép nag heg ott) ezért én a sima banán alakút ajánlom, mert könnyebb és kevésbé huzza össze a bőrt.
2012. nov. 20. 19:09
 2/6 supra01 ***** válasza:
100%
Nagyon kicsit kellemetlen, fájni nem fáj, csak egy pillanat. Kinézetre amilyen tetszik, a hajlított szárú sztem a megfelelő. Kinézetre milyet szeretnél?
2012. nov. 20. 20:55
 3/6 A kérdező kommentje:
én egy alapra gondolta, azaz semmi csicsa, meg kő, meg ilyenek...
2012. nov. 21. 14:12
 4/6 supra01 ***** válasza:
100%
Az klassz lehet, nekem is van egy haverom, neki két ezüst golyós van és nagyon jól néz ki.
2012. nov. 21. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Teljesen egyénfüggő, emlékeim szerint nekem a szemöldök fájt a legjobban (ajak, nyelv, fül, szemöldök közül).

A banán alakú tényleg a legjobb, gömb vagy kúpos végekkel.

Amikor friss akkor külön figyelned kell rá mosakodásnál és öltözködésnél mert nagyon fájni tud ha belekapsz, később már megszokásból óvni fogod.

Könnyen begyulladhat, enyém rendszeresen púpot növeszt a tövében 2 havonta, olyankor pár napig Tetrannal kenem és elmúlik.

Egyébként 14 évesen nem korai még? Nem épp egy rejtegethető piercing suliban vagy család előtt.

2012. dec. 2. 10:45
 6/6 A kérdező kommentje:
a szüleim azt mondták, h nembaj, ha saját pénzből csináltatom... a suliban meg van pár nálam fiatalabbnak is piercingje
2012. dec. 4. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!