Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ennyi smink sok 15 évesen?

Ennyi smink sok 15 évesen?

Figyelt kérdés

Ha karikásak a szemeim, akkor korrektort is használok, de amúgy ezeket szoktam: BB krém, púder, pirosító, esetleg bronzosító (tényleg csak egy leheletnyit mindkettőből... és persze nem egyszerre xd), szempillaspirál néha szempilla göndörítővel, átlátszó szőlőzsír, esetleg halvány szájfény. Illetve néha, elég ritkán egy pici rúzs és szemceruza a vízvonal alá.

Vannak, akik szerint ez sok, de sokak szerint (szerintem is) ez még normális? Ti hogy vagytok vele?

Ui.: Ezeket nem mindennap használom, egy héten kb. 3-szor, vagy ha megyek valahova. Van amikor csak spirálozok, vagy csak BB.

2013. szept. 13. 13:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én csak spirált,cerkát meg néha szájfényt használok.Ne kenj minden sz×rt az arcodra,mert még több pattid lesz....P 15/L
2013. szept. 13. 15:14
 12/20 anonim ***** válasza:
sok
2013. szept. 13. 15:21
 13/20 anonim válasza:

Sok :) Én egyáltalán nem használok semmit, ünnepélyekre spirált, slussz. Nekem is vannak bőrhibáim, rengeteg, de ilyen korban kinek nincsenek?:)

15/L

2013. szept. 13. 15:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem sok.
2013. szept. 13. 17:46
 15/20 anonim ***** válasza:
Én BB krémet használok, amit a kozmetikusomtól vettem, Bielendás, és Rimmel stay matt púdert, rimmel szempillaspirált és miss sporty szájfényt...nem sok, ha mellette rendesen ápolod az arcodat, én Pl Ilcsi arc tejet és Ilcsi hidratáló krémet használok, és ha lefekvés előtt alaposan tisztítasz akk semmi gond nem lesz :) 15/L
2013. szept. 13. 21:31
 16/20 A kérdező kommentje:

Persze, ápolom. :) Nivea arctisztító tejet használok, a hidratáló meg a gyógyszertárból van, nem tudom, milyen márka. Emellett szintén gyógyszertáros (ezeket anyum veszi) patik elleni krémet is használok. :)

Köszi a választ mindenkinek. :)

2013. szept. 14. 11:08
 17/20 anonim ***** válasza:

rengeteg!

elfedje a bőrhibákat, van belőle elég a tiniknek! a java majd csak ezután jön, később mennyi baj lesz a bőröddel! főleg ha ennyi sz*rt rákensz porceláncica.

2013. szept. 21. 18:32
 18/20 A kérdező kommentje:
K*rvára nem vagyok porceláncica... Ismerőseim szerint tök természetesre csinálom. De egyébként mi a sok? A pirosító/bronzosító? A többit igen sok kortársam használja még. Azokat pedig már fentebb említettem, hogy mért használom.
2013. szept. 21. 20:09
 19/20 anonim ***** válasza:
az a sok hogy kicseszel a bőröddel! egyrészt nem értem ennyi idösen minek alapozó! tök mindegy hogy természetesre csinálod, akkor is sok, és ez volt a kérdés! értem én hogy pattanás meg minden... és hogy más kortársad is használja. igen, akkor nyilván neked is kell. jo, én nem osztom az észt, majd rájössz. nem most, hanem később, de most mégugyse fogod belátni mert ugyis azt hiszed hogy duma meg mindenki eztmondja, de pár év mulva száraz, vizhiányos lesz a bőröd, emiatt meg korai ráncosodás.... a pattanásokat meg visszasirod ezek helyett. csak nézd meg a mai fiatalokat. milyen a bőrük... némelyik 18 évesnek öregebb a bőre mint egy 25 évesnek...
2013. szept. 21. 21:17
 20/20 anonim ***** válasza:

Én 14 éves korom óta csak szemceruzából feketét körbe, és emellett még szájfényből világosrózsaszínűeket festek magamra.

20/nő

2019. aug. 19. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!