Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14 évesen szempillaspirál?

14 évesen szempillaspirál?

Figyelt kérdés

2020. aug. 18. 21:54
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
63 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ennyi idősen kezdtem el hordani, de nem minden nap, max. ha mentem valahová.
2020. aug. 18. 21:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Szőke szempillára mit használjak? A fekete nekem túl erőteljes nincs valami ami keveset visz fel?
2020. aug. 18. 22:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Barna is van.
2020. aug. 18. 22:17
 4/8 anonim válasza:
100%
Miért ne? Nem miniszoknya neccharisnyával, és gondolom nem mindennap hordanád. De azért kérdezd meg a szüleidet is erről, és mindenképp jó minőségű terméket válassz.
2020. aug. 18. 22:31
 5/8 anonim válasza:
46%
14 évesen igazán felesleges (igazából akárhány évesen is az), de ha ragaszkodsz hozzá, hát csináld, nem gáz. Csak figyelj oda a felhasználhatóságára, hogy ne használj baktériumtanyát pont egy olyan érzékeny területen, mint a szem. :) Általában bontás után fél évig jók, de ez minden esetben jelezve van a terméken, ellenőrizd és tartsd be.
2020. aug. 18. 22:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is barnára gondoltam, de nem lenne túl természet ellenes, vagy feltűnő? Van aki használt már?
2020. aug. 18. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnéd, nyugodtan. Nem mindegyik szempillaspirál egyforma, van amivel szinte műszempilla hatást lehet elérni, van amelyik meg egész természetes és csak kicsit kiemeli őket. Meg persze nem is muszáj feketét használni, létezik barna színű is, igaz abból nincs annyi. Én elsőre mindenképp egy természetesebbet ajánlanék.
2020. aug. 18. 23:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen simán szempilla spirál semmi, csak a szempillaidat hosszabitod meg meg feketiti be.
2020. aug. 19. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!