Hány évesen engedték meg a szempillaspirált, eg körönlakkot?
Figyelt kérdés
Azt mondták, prosti vagyok, levágjava körmeimet, ha kilakkozom és ne vakoljam az arcomat, mi lesz a következő a szájamat is kifesten, mint a prostik (nem ez a szó) és a c..g..nyok... 16 vagyok.2020. ápr. 17. 16:17
1/24 A kérdező kommentje:
körömlakkot
2020. ápr. 17. 16:17
2/24 anonim válasza:
Én 14 éves korom óta spiralozok. Szerintem abban semmi nincs. Nekem szőke a szempillam és zavart. Koromlakkal sincs gond, ha nem sötét. Pl ne fekete, vörös, lila legyen, hanem kis lágy színek. :)
3/24 anonim válasza:
30-on túl vagyok, tehát amikor én tini voltam, az sem éppen most volt. 14 évesen már simán megengedték a szüleim a szempillaspirált, a körömlakkot, de szájfényt is. Sőt, 16 évesen már a hajamat is festettem, de rendesen sminkeltem is. Sajnállak. Ízlésesen és visszafogottan is lehet sminkelni és lakkozni, nem ettől lesz valaki utcalány. Én sem voltam és lettem soha az. :)
4/24 anonim válasza:
az en anyam pl nagyon nagyon konzervativ, de a koromlakkot engedte mar 10 eves koromban is. 13-14 eves koromban kaptam szempillaspiralt, de csak unnepekkor hasznlhattam 15 eves koromig
5/24 anonim válasza:
Beszéld meg velük, hogy nem attól leszel prosti, hogy felteszel egy szolidabb sminket és egy visszafogottabb körömlakkal kikened a körmöd. Az én szüleim nem szóltak bele, mivel egész halvány és természetes rúzsokat (amik nagy része inkább ajakápoló volt) meg körömlakkokat használtam amikor úgy volt kedvem. 16 évesen meg pláne nem hiszem hogy akkora probléma lenne ha kicsit sminkelsz.
6/24 anonim válasza:
Normális minőségű termékekkel gimnazista korú gyereknek már engedném, hogy egy kevés természetes sminket hordjon, ha elmegy valahová itthonról. Előtte még csak itthonra, játékból vagy gyakorlásképp engedném meg. Vastag sminket viszont nem engednék kamaszoknak, nem azért, mert prostis vagy cigányos vagy akármi, hanem mert káros a bőrnek, főleg ebben az életkorban, amikor amúgy is sokan pattanásosak és jobb lenne, ha tiszta lenne és szellőzne a bőrük.
7/24 anonim válasza:
Nekem 10 éves koromba már engedték a körömlakkot amit én felkenek itthon és nem a körmös csinálja és 12 éves koromba már engedtek spirált halványabb rúzs szemhéjpúderből is a nem olyan nagyon feltünőeket.
8/24 anonim válasza:
Szülő vagyok. 12-13 éves korától engedem a szempillaspirált, a lakkot és a kimosható színezett hajspray-t alkalmanként. Az egészsége miatt nem rendszeresen, mert ezek azért olyan vegyi anyagokat tartalmaznak, amilyenekkel nem szerencsés fiatalon rendszeresen érintkezni. Bizonyos határokon belül úgy néz ki, ahogy akar. 16 évesen simán sminkelhetnél szerintem.
9/24 anonim válasza:
Nem tudom, mert soha nem kértem rá engedélyt, a beszólogatások meg úgy 16 éves koromra rég leperegtek rólam.
10/24 anonim válasza:
Én mikor nem kellet iskolába mennjek, már 10 évesen is kifestettem a körmöm.
Mást nem (smink, rúzs, stb), mert nem szeretem ha valami a bőrömön van. (A sima testápolót se szeretem)
A szüleid meg súlyos fogalomzavarban vannak...
19L (Amúgy pont most festettem körmöt. Jelenleg várom, hogy száradjon. :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!