Hány évesen engedték meg a szempillaspirált, eg körönlakkot?
Figyelt kérdés
Azt mondták, prosti vagyok, levágjava körmeimet, ha kilakkozom és ne vakoljam az arcomat, mi lesz a következő a szájamat is kifesten, mint a prostik (nem ez a szó) és a c..g..nyok... 16 vagyok.2020. ápr. 17. 16:17
21/24 anonim válasza:
Körömlakkot kb 10 évesen, de csak pénteken és úgy hogy vasárnap este lemosom, hogy iskolába ne úgy menjek. Iskolába talán nagyon halvány rózsaszínt vagy átlátszót, amitől csak fényes volt a körmöm, nem matt.
Szempillaspirált meg púdert 13 évesen. Nem lett belőlem 'olyan' lány. :D
22/24 anonim válasza:
A szuleid nem normalisak. 15 evesen sminkeltwm magam. Nem vagyunk c.ganyok se utcalany nem lettem azota se.
23/24 anonim válasza:
Körömlakkot már 10 éves koromtól használok. Sminkelni 12-13 évesen kezdtem. Pedig szigorúak voltak velem minden téren, de ezeket engedték, hiszen jó tanuló voltam, semmi probléma nem volt velem.
24/24 anonim válasza:
"Hát a kidobálja, k...rvázik, meg őrjöng, hogy levágja az ujjaimat, meg álljak ki a sarokra, nem igen pereg le rólad, ha nem törődnek bele..."
De lepereg, ha úgy állsz hozzá, ennél sokkal durvább is. Pár év és soha többet nem kell beszélned velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!