Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány évesen engedték meg a...

Hány évesen engedték meg a szempillaspirált, eg körönlakkot?

Figyelt kérdés
Azt mondták, prosti vagyok, levágjava körmeimet, ha kilakkozom és ne vakoljam az arcomat, mi lesz a következő a szájamat is kifesten, mint a prostik (nem ez a szó) és a c..g..nyok... 16 vagyok.
2020. ápr. 17. 16:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Körömlakkot kb 10 évesen, de csak pénteken és úgy hogy vasárnap este lemosom, hogy iskolába ne úgy menjek. Iskolába talán nagyon halvány rózsaszínt vagy átlátszót, amitől csak fényes volt a körmöm, nem matt.

Szempillaspirált meg púdert 13 évesen. Nem lett belőlem 'olyan' lány. :D

2020. ápr. 18. 12:15
 22/24 anonim ***** válasza:
85%
A szuleid nem normalisak. 15 evesen sminkeltwm magam. Nem vagyunk c.ganyok se utcalany nem lettem azota se.
2020. ápr. 18. 19:46
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Körömlakkot már 10 éves koromtól használok. Sminkelni 12-13 évesen kezdtem. Pedig szigorúak voltak velem minden téren, de ezeket engedték, hiszen jó tanuló voltam, semmi probléma nem volt velem.
2020. ápr. 19. 19:39
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

"Hát a kidobálja, k...rvázik, meg őrjöng, hogy levágja az ujjaimat, meg álljak ki a sarokra, nem igen pereg le rólad, ha nem törődnek bele..."

De lepereg, ha úgy állsz hozzá, ennél sokkal durvább is. Pár év és soha többet nem kell beszélned velük.

2020. ápr. 20. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!