Hány évesen engedték meg a szempillaspirált, eg körönlakkot?
Szünetek alatt 9-10 évesen is volt kifestve a körmöm, suliban lemosatták úgyis, szóval nem tudom számít-e.
A szempillaspirál sem volt ilyen, hogy "na most akkor használhatod", őszintén nem is emlékszem mikor volt rajtam először. Szerintem olyan 13 éves korom körül, nyilván csak alkalomra. Gimiben már minden nap használtam, aztán felnőtt koromra teljesen leszoktam róla.
Amúgy ezt a köröm levágás dolgot nem értem, megtámad egy ollóval? A saját körmöm vágása már olyan 7 évesen is a saját feladatom volt, el nem tudom képzelni hogy egy 16 évesnek az anyja akarja levágni
Általánosban nekünk sem lehetett semmit!
Hova akarom elég bunkó hozzászólás... Nyilván nem a mai napra.
Hát én sem kértem engedélyt, meg megvettem magamnak. Nem könyörögtem, na vedd meg. Hát a kidobálja, k...rvázik, meg őrjöng, hogy levágja az ujjaimat, meg álljak ki a sarokra, nem igen pereg le rólad, ha nem törődnek bele...
Nem értem a szüleidet, mi az összefüggés a smink és a prostitúció között?
Én 12 évesen kaptam anyukámtól egy spirált, de csak otthon használhattam. Gimiben már használtam suliban is, mondjuk amúgy is koleszos voltam és nem láttak anyámék egész héten. De ők normálisak voltak és az érdekelte őket, hogy jól tanuljak és normálisan viselkedjek, onnantól kezdve nem érdekelte őket, milyen színű a körmöm vagy a hajam.
A körmömet már alsós koromban is lakkoztam, kb 10-12 éves koromtól suliba is. 12-13 évesen használhattam szempillaspirált és szájfényt, meg korrektort először, 14 éves korom óta festett hajam és műkörmöm van. A sminkről egyébként szinte teljesem leszoktam mára, akkor is inkább azért csináltam, mert "nagylánynak" éreztem tőle magam.
Te pedig lassan felnőtt vagy, állj a sarkadra, vagy sminkelj suliban, és mosd le mielőtt hazaérsz, ha ennyire rossz a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!