Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány évesen engedték meg a...

Hány évesen engedték meg a szempillaspirált, eg körönlakkot?

Figyelt kérdés
Azt mondták, prosti vagyok, levágjava körmeimet, ha kilakkozom és ne vakoljam az arcomat, mi lesz a következő a szájamat is kifesten, mint a prostik (nem ez a szó) és a c..g..nyok... 16 vagyok.
2020. ápr. 17. 16:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Hova akarsz egyáltalán most sminket hordani? 16 évesen feltételezem, hogy nem végzel semmilyen létfontosságú munkát, ami miatt ki kéne menned az utcára. Vagyis egész nap otthon vagy. Otthonra meg minek sminkelni?
2020. ápr. 17. 19:31
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Szünetek alatt 9-10 évesen is volt kifestve a körmöm, suliban lemosatták úgyis, szóval nem tudom számít-e.

A szempillaspirál sem volt ilyen, hogy "na most akkor használhatod", őszintén nem is emlékszem mikor volt rajtam először. Szerintem olyan 13 éves korom körül, nyilván csak alkalomra. Gimiben már minden nap használtam, aztán felnőtt koromra teljesen leszoktam róla.

Amúgy ezt a köröm levágás dolgot nem értem, megtámad egy ollóval? A saját körmöm vágása már olyan 7 évesen is a saját feladatom volt, el nem tudom képzelni hogy egy 16 évesnek az anyja akarja levágni

2020. ápr. 17. 20:19
 13/24 A kérdező kommentje:

Általánosban nekünk sem lehetett semmit!

Hova akarom elég bunkó hozzászólás... Nyilván nem a mai napra.

Hát én sem kértem engedélyt, meg megvettem magamnak. Nem könyörögtem, na vedd meg. Hát a kidobálja, k...rvázik, meg őrjöng, hogy levágja az ujjaimat, meg álljak ki a sarokra, nem igen pereg le rólad, ha nem törődnek bele...

2020. ápr. 17. 20:51
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyan képeket, amelyeken híres embereknek (színészek, énekesek, feltalálók, stb) ki van festve a körmük. ;)
2020. ápr. 17. 21:04
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg a szüleid nagyon primitívek...
2020. ápr. 17. 21:06
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a szüleidet, mi az összefüggés a smink és a prostitúció között?

Én 12 évesen kaptam anyukámtól egy spirált, de csak otthon használhattam. Gimiben már használtam suliban is, mondjuk amúgy is koleszos voltam és nem láttak anyámék egész héten. De ők normálisak voltak és az érdekelte őket, hogy jól tanuljak és normálisan viselkedjek, onnantól kezdve nem érdekelte őket, milyen színű a körmöm vagy a hajam.

2020. ápr. 17. 21:41
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én gimiben kezdtem el rendszeresen sminkelni 12. osztályos koromban, addig max. egyszer-egyszer kifestettem magam (kb. 10. osztályos koromtól). Akkor lett műkörmöm is, előtte pedig szintén csak egy-két alkalommal lett kilakkozva a körmöm, de az már ovis koromban is. Egy nővérem és idősebb unokatestvéreim vannak, akik nagyon szerettek engem öltöztetni meg mázolni, úgyhogy bőven volt rá példa, hogy rajtam próbáltak ki ilyeneket :D
2020. ápr. 17. 23:05
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

A körmömet már alsós koromban is lakkoztam, kb 10-12 éves koromtól suliba is. 12-13 évesen használhattam szempillaspirált és szájfényt, meg korrektort először, 14 éves korom óta festett hajam és műkörmöm van. A sminkről egyébként szinte teljesem leszoktam mára, akkor is inkább azért csináltam, mert "nagylánynak" éreztem tőle magam.

Te pedig lassan felnőtt vagy, állj a sarkadra, vagy sminkelj suliban, és mosd le mielőtt hazaérsz, ha ennyire rossz a helyzet.

2020. ápr. 18. 01:57
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Szüleid betegek. Sajnos azt hiszem, olyan szinten vannak, hogy nem érdemes vitatkozni velük vagy megpróbálni meggyőzni őket, mert amit leírtál, az alapján nagyon beszűkültek és fanatikusok. Szerintem egy normális szülő megbeszéli a gyerekével kiskamasz korban, hogy mik a határok a sminkelésben, kiskamasznak már nyugodtan lehet engedni, hogy kipróbálja pl. szempillaspirált, szájfényt, gyereklakkot vagy szolidabb színű sima lakkot. 16 évesnek pedig inkább már csak tanácsokat ad, ha úgy látja, hogy túl extrémen sminkel, de ez az az életkor, amikor már nem nagyon jó, ha beleszól a szülő. A te szüleid nagyon szélsőségesek. Szerintem neked nem marad más, mint kijátszani őket, pl. útközben a suli felé felteszel egy kis szempillaspirált, szájfényt/rúzst, hazafelé lemosod (vigyél sminklemosó kendőt). Sminkcuccaidat eldugod. Használj átlátszó vagy halványrózsaszín körömlakkot, azt talán nem veszik észre.
2020. ápr. 18. 09:37
 20/24 A kérdező kommentje:
Ez az, ahogy idősödöm csak rosszabb lesz! Előbb verne meg, mint engedélyezze...
2020. ápr. 18. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!