Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudnátok nekem olyan rossmannb...

Tudnátok nekem olyan rossmannban kapható alapozót ajánlani aminek a színe nagyon világos ?

Figyelt kérdés
Olyan alapozót keresek , aminek a színe nagyon világos . Mindíg mellé nyúlok a vásárlásaimmal , mert sok esetben a legvilágosabb szín is sötét a hófehér bőröm számára , és elüt sokszor sajnos! . Valakinek valamilyen rossmannban kapható termék ajánlata lenne esetleg ? Mennek a zöld kezecskék mindenkinek! :)

2020. aug. 23. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Én essences alapozót használok. Elég világos, viszont erős illata van ez sokaknak zavaró lehet. Nem a legjobb a fedése de hétköznapokra nekem megfelel.

Azt hiszem essence insta perfect, megnézed krémmánián, hát vannak akik nagyon lehúzzák. Én úgy voltam vele egy próbát megér, mert az akkor kapható legvilágosabb Catrice alapozó nagyon sötét lett volna.

2020. aug. 23. 18:32
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod !:) ment a zöld 😊 én is catrices voltam eddig , de a legvilágoasbb is sötét volt nekem is , és ezért irtam ki a kérdést is.

majd utánna nézek köszi a tippet!! :)

2020. aug. 23. 18:35
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Rimmel lasting finish, és abból a legvilágosabbat használom :)
2020. aug. 23. 18:42
 4/8 Metionin ***** válasza:
100%

Nekem is ez az insta perfect van, a legvilágosabb árnyalat. Valóban le van húzva krémmánián de szerintem nem gáz, egy munkanapot kibír. Persze akinek komolyabb bőrhibái vannak, annak elhiszem hogy nem jó, sokszor azért kell figyelmesen olvasni krémmánián is, mert többször láttam hogy le van húzva a termék de az értékelők olyan bőrrel használták amire nem jó vagy olyan elvárásaik voltak egy drogériás termékkel kapcsolatban, amikre speciális gyógyszertári kozmetikumok vannak kitalálva.

Nekem egy pipettás catrice van még amibe teszek világosítót arra az esetre, ha belázad a bőröm és nagyobb fedésre lenne szükség. Alapból meg inkább hidratálóba keverem az alapozót és úgy teszem fel, így hígítva nem látszódik hogy picit sötétebb a kelleténél.

2020. aug. 23. 18:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Szintén olyan színű vagyok, mint Casper segge, megtaláltam itt végre az embereimet!!! 😅

Az Essence Insta Perfect valóban nagyon világos, de elég rózsaszínes. Egy ideig használtam, de nekem sárgásabb árnyalat kell, így leváltottam a Maybelline Fit Me 100-as árnyalatára, ez végre sárgás. Ha esetleg neked is inkább ilyen kéne, akkor meg lehet próbálni.

Ezenkívül én még csak a NYXnél találtam magamnak megfelelő árnyalatú alapozót, bár az nem szó szoros értelmében drogériás, de hasonló árkategória, így gondoltam megemlítem. A Can't Stop Won't Stop alapozójuk zsíros bőrre telitalálat és tényleg nagyon világos színben is lehet kapni, olyannyira, hogy a legvilágosabb még nekem is világos, pedig ilyen még sose fordult elő velem, többnyire mindenből a legvilágosabb is sötét szokott lenni.

2020. aug. 23. 19:14
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Maybelline Affinitone 03 Light Sand Beige
2020. aug. 23. 21:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindannyiótok válaszait , ment a zöld mindenkinek !😊Mindenképpen kipróbálok párat ezen termékek közül amiket mondtatok😊 nincsenek nagy bőrhibáim nekem sem ,csak nagyon fehérbőrű vagyok , és mindíg kihívás úgy terméket választanom hogy színben jó legyen:) kicsit megnyugtató hogy nem csak én vagyok ebben a cipőben 😇
2020. aug. 25. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Dm ben kaphato mind a három

Maybeline fit me 120

L'Oreal tru match alapozo 05

L'Oreal infelitible alapozoja vanili arnyalatba, nekem is nagyon vilagos a böröm kb mindenbe a legvilagosabb kell.

2020. aug. 25. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!