Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek a vízálló...

Mi a véleményetek a vízálló szempillaspirálokról?

Figyelt kérdés
Sok helyen lehet azt olvasni, hogy roncsolja a szempillákat. Ez mennyire igaz? Nemrég kezdtem egy újat használni (ami nem vízálló), de sajnos nem bírja a nyári időt, kb. 3 óra alatt eléggé lefolyik, ezért gondolkozom váltáson.

2020. aug. 23. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
En alapból úgy használom őket, hogy felviszek egy réteg "hagyományosat" és arra a vízállót, igy eltávolítani is könnyebb.
2020. aug. 23. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem szeded le rendesen (és nehezebb rendesen leszedni őket), akkor tényleg töri a pillákat. De ez nem olyan, hogy egyik napról a másikra kopasz lesz a szemhéjad, úgyis látni fogod, ha károsodik és akkor lehet váltani egy másik fajtára. A lényeg, hogy mindig(!) mosd le alaposan lefekvés előtt.
2020. aug. 23. 21:59
 3/4 anonim ***** válasza:
69%
Szinte minden nap vízállót használok évek óta. Nappal szépen tartja magát, esténként pedig rendesen lemosom, és a pilláimnak semmi bajuk :)
2020. aug. 25. 17:37
 4/4 anonim ***** válasza:
47%
Hát.. nehezebben jön le mint a nem vizzálo, mindenapos hasznalatra tutu roncsolja a szempillákat mivel makacsabb a festék benne, max ha olyan helyre mesz ami vizes de amugy felesleges szerintem, a nem vizzálo szempilla spiral is nehezen jön le olykor, és olvastam is hogy a vizálló jobban roncsolja elneheziti a pillákat így a sima jobb.
2020. aug. 25. 18:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!