Hogyan tudnám visszahozni a szemhéjfilcem színének intenzitását?
Pár hónapja vettem egy szemhéjfilcet, ami nagyon jó volt, 1-2 alkalommal használtam, aztán kis időre felhagytam vele. Mikor viszont újra kellett volna, az erős fekete színe helyett inkább halvány szürke lett.
Van esetleg valami tipp/praktika, amivel vissza tudnám hozni a színét?
VEgyél másikat, ezek a hazug és béna diykedések hogy olcsón megoldd, lehet hogy később problémához, látásromláshoz, bőrbajokhoz vezethetnek. Ne spóroljatok a minőségen sose.
nekem volt, de erősen ráment a gatyesz. Nekem ugyan belemártós ecsetes volt, és kiakadtam, h kb hetente vagy 3 naponta cserebere, újat venni, mert nekem nem beszáradt, hanem szétnyílt, szabályosan sza........rá ment az első blikkre még igencsak keménynek és tartósnak tűnő ecsetje. Azzal a szétmenttel meg már mit lehet kezdeni... Semmit. Ezért reggelente inkább szemceruzázok az alsó vízvonalamon, mert az olcsóbb sokkal. 3 éve csinálom, mert a tus nem jött be, pedig nem olcsó kínai missrose stb-t vettem hanem lorealost, de az se volt jó, mert egy naaagy szaaaaa........r volt, megutáltam! 23/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!