5-6 hónapja fogyózok, mostanára mar megállt a fogyásom pedig ügyelek azért arra h mit eszem es edzek is rendszeresen, nemrég növeltem az edzés intenzitását is de csak fél-1 kg-t változott a súlyom de azóta semmi tudnátok esetleg valami tanácsot adni?
Nem tudjuk, mennyit eszel, lehet, hogy a jelen súlyodhoz sokat.
Mivel az étrendedet sem ismerjük, akár veszélyes is lehetaz extrém sok szénhidrátos nap, ha nem szoktál hozzá. Mondjuk én eleve nem hiszek a hintáztatásban, de hallottam már, hogy sokaknak jót tett (az kalóriahintáztatás volt, nem sok szénhidrát, az nem tudom, miért lenne jó, de biztos van mögötte valami elmélet. én inkább extrémen levittem, amikor állt a fogyásom, s jót is tett).
#6: Nem tudom, miért veszed biztosra, hogy belassult az anyagcseréje, ahhoz azért tartósan rosszul kell enni...
S nem hízni akar, miért enne meg 250g zsírt, persze a szokásos fehérjén és a számára az előzőkhöz szükséges szénhidráton felül? Én is rosszul lennék tőle... Nincs vele baj, de nem szoktam meg azt a mennyiséget kalóriában és zsírban.
A sok zsírt sem tartom jó tanácsnak ismeretlenül, éppúgy, ahogy a sok szénhidrátot. A nem megfelelő embernél mindkettő rosszullétet okozna.
Viszont egy durván zsírhiányos diétába igenis zsír kell több, csak persze szolidan, a szükséges minimális mennyiség. Nem még több szénhidrát, ha egyszer eleve azon él, pedig a testnek sokkal fontosabb a másik 2 makrotápanyag.
De nem tudjuk, mennyire eszik jól a kérdező, lehet, hogy egészen jól, csak egy hangyányit sokat.
Nekem este van, nem hajnal. Úgy érted, hogy rám írtad? Mert az én anyagcserém kifejezetten gyors. De a logikádat, bevallom, nehéz követnem, s ehhez köze nincs a napszaknak.
Mindazonáltal a sok órás gyk-zás okozhat nem topon levő állapotot az olvasásnál, azt nem tagadom. De frissen sem vagyok tökéletes. Ez van.
hát eddig 11 kg-t adtam le 5-6 hónap alatt
szóval szerintem ezek alapján nem lehet rossz az étrendem
rizst,csibehús,reggel szoktam csak enni olyant h kenyér meg kifli,ceasar salátát,zöldség,gyümölcs
nassokat nem eszek (chipsek,csokik,meg egyéb sós vacak meg édességek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!