Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Miért ennyire mánia sok...

Miért ennyire mánia sok embernél hogyha valami nem jó, műtesd meg?

Figyelt kérdés
Nekem elálló füleim vannak,ráadásul picit hegyesebb is,általános iskolás koromban beszóltak érte többen,nem mondom hogy legszebb lenne,de mégis felszoktam fogni/kontyolni a hajamat,elfogadtam így,kérdezték páran hogy most ártól eltekintve,nem gondoltam arra hogy megműtessem,és teljesen "kiakadnak"ha azt mondom hogy nem...

2015. okt. 25. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom úgy nézel ki,mint valami gnóm,amikor felkötöd a hajad,elég nevetséges lehetsz,azért képednek el.De ha neked így jó,elfogadtad,akkor semmi gond.
2015. okt. 25. 17:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Akik max úgy látták hogy 1-2-szer felgumizva,amikor muszáj azok is ezt mondják...
2015. okt. 25. 17:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is azon a véleményen vagyok, hogy senkinek semmi köze hozzá, hogy nekem milyen alakú a fülem, az orrom, a mellem, hány anyajegy van az arcomon. Mások úgy gondolják, hogy ez fontos dolog, és ha a szokatlan alakú füled nem műtteted meg, az kb. olyan nekik, mintha egy óriási lyuk lenne a metszőfogadon, de nem mennél orvoshoz. Szerintem ez hülyeség, de ettől még van, aki így gondolja.

Másrészt sok emberben van némi kisebbségi érzés, és ha másokról megállapítja, hogy ők valamilyen szempontból "még rosszabbak", attól jobban érzi magát. Szerintem mind ilyenek vagyunk, és tudatosan kell kontrollálni az embernek a saját fejében az érzéseit, hogy ne nézzen le mást a saját kisebbségi érzései miatt.

2015. okt. 26. 09:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is eláláló füleim voltak. 35 évig tűrtam a sok szekálást, és vártam, hogy majd csak elmúlik. Nem múlt el. Akkor úgy döntöttem, hogy megműttetem. Nem bántam meg, azóta megszűntek a megjegyzések a füleimet illetően.

Férfi létemre a hajammal nem tudtam eltakarni és amikor ritkulni kezdett a hajam, még rosszabb lett a helyzet. Ezért szántam rá magamat a műtétre. De jó neked, hogy így tudod kezelni ezt a helyzetet! :)

2015. okt. 26. 13:05
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.:)

Hát őszintén elég sokat szólogattak be,főleg általánosban(nemcsak emiatt)nekem is,aztán valahogy kialakult hogy egy nagyon bántó megjegyzés is max 5 percig foglalkoztat...

2015. okt. 30. 18:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Na, ezt kellett volna nekem is valahogy megtanulni! Akkor nem kellett volna a plasztika. :D
2015. okt. 30. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!