Miért ennyire mánia sok embernél hogyha valami nem jó, műtesd meg?
Én is azon a véleményen vagyok, hogy senkinek semmi köze hozzá, hogy nekem milyen alakú a fülem, az orrom, a mellem, hány anyajegy van az arcomon. Mások úgy gondolják, hogy ez fontos dolog, és ha a szokatlan alakú füled nem műtteted meg, az kb. olyan nekik, mintha egy óriási lyuk lenne a metszőfogadon, de nem mennél orvoshoz. Szerintem ez hülyeség, de ettől még van, aki így gondolja.
Másrészt sok emberben van némi kisebbségi érzés, és ha másokról megállapítja, hogy ők valamilyen szempontból "még rosszabbak", attól jobban érzi magát. Szerintem mind ilyenek vagyunk, és tudatosan kell kontrollálni az embernek a saját fejében az érzéseit, hogy ne nézzen le mást a saját kisebbségi érzései miatt.
Nekem is eláláló füleim voltak. 35 évig tűrtam a sok szekálást, és vártam, hogy majd csak elmúlik. Nem múlt el. Akkor úgy döntöttem, hogy megműttetem. Nem bántam meg, azóta megszűntek a megjegyzések a füleimet illetően.
Férfi létemre a hajammal nem tudtam eltakarni és amikor ritkulni kezdett a hajam, még rosszabb lett a helyzet. Ezért szántam rá magamat a műtétre. De jó neked, hogy így tudod kezelni ezt a helyzetet! :)
Köszi a válaszokat.:)
Hát őszintén elég sokat szólogattak be,főleg általánosban(nemcsak emiatt)nekem is,aztán valahogy kialakult hogy egy nagyon bántó megjegyzés is max 5 percig foglalkoztat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!