Mi ez a triangl bikini mánia?
Miért jók ezek? csak szerintem néznek ki idétlenül?
aki nem hallott volna róla : [link]
és egyéb más rikító színvariációban..
akinek tetszik, az miért? divatból? vagy tényleg lát valami szépet ezeken a fürdőruhákon?
itt a gyk-n a többség a zsékvászon híve, ilyen számukra maga az erkölcsi fertő, szerintem még keresztet is vetettek amikor a képedet meglátták
csak sajnos olyan 20 év körüliek max, milyenek lesznek ezek az emberek 70 évesen? vagy a gyk unatkozó nyugdijasok klubja?
de hagyjuk
szerintem amit képet belinkeltél, nagyn is jó áll az illetőn, nekem kifejezetten tetszik
Buta tinilányok buta mániája.
Azért, mert valakinek nincs ízlésficama még nem apáca, kedves tudomisénki.
Szerintem jól néznek ki, fiatalosak és a színeket nagyon eltalálták :) Ízlések és pofonok, de akár a Victoria's Secretet is fel tudnám hozni példának hogy igenis lehet szép formában előhozni az ilyeneket
ráfoghatjátok a 'márka mániára' de ezek szimplán jól néznek ki, másoknak meg talán a ti gardróbotokban lenne kifogásolni valója, ha értitek :D
Előre bocs, mert tudom elég hulye kérdés lesz:
Ezek a fudoruhák a Victoria's Secreté vagy két külön dolog?
Am nekem is tetszenek, bár láttam pár eléggé csunya darbot is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!