Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az gáz ha egy 14 éves lányon...

Az gáz ha egy 14 éves lányon bikini van és felvesz fölé egy pólót?

Figyelt kérdés

Pontosan ezért gyűlölöm a nyarat, mert sokat kell magamból mutatni.Nem gondolom azt,hogy kövér vagyok de azért van egy szép kis "muffin tokom", van hasam is, meg combom. A comb még nem jelent annyi gondot de a felső testem annál jobban. Majd nyáron megyünk az osztállyal 2 napos kirándulásra, és tudom tudom,higy addig tudnék sportolni, de egy elég lusta ember vagyok. :D Mondjuk apukámmal tavaly ősszel 2 hónapot is jártunk edzőterembe de akkor azért hagytuk abba, mert apukámnak olyan munkahelye van ahol sokszor kell egész nap dolgozni--> Nem igazán volt időnk, mondjuk most sincs.. :D

Viszont amikor sportoltam akkor tök jól éreztem magam. Lényeg a lényeg. Gáz az ha egy fiazal lányon poló van a strandon?

2015. febr. 28. 12:24
1 2
 1/11 anonim válasza:
0%
Igen gz ásd el magad.
2015. febr. 28. 12:28
 2/11 anonim ***** válasza:

szerintem inkább keress olyan fürdőruhát, amiben kényelmesebben érzed magad

vagy magasabb derekú bikinialsóval

[link]

vagy monokinit/trikinit

az is jól néz ki, nem olyan mint az egybe részes, de többet takar, így nem kéne az a póló

vagy ha ragaszkodsz hozzá, akkor keress direkt strandra való felsőt, kendőt

2015. febr. 28. 12:35
 3/11 anonim válasza:
nem nagyon gááz
2015. febr. 28. 13:15
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem gáz, viszont elég hülyén néz ki szerintem.

Ne légy lusta, mozogj egy kicsit. Figyelj arra, hogy mit eszel, ha már nem mozogsz, akkor legalább erre figyelj oda.

A sporthoz nem kell apukáddal lenned! Magad is meg tudod csinálni, CSAK AKARNOD KÉNE, de ha nem akarod, az a te gondod! Viszont akkor ne siránkozz azon, hogy van egy kis hasad. Dolgozd le és akkor nem lesz.

De pl. ezek is jó fürdőrucik, ha már takarni kell valamit:

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. febr. 28. 13:25
 5/11 anonim ***** válasza:
nem gáz
2015. febr. 28. 13:57
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
jesszus igen! ez nagyon gáz! akkor dolgozz azért, hogy vékony legyél, szerencsére nekem heti 2alkalom ami itthon 30perc amit mozgással töltök és tök vékony vagyok. nekem 8 akkor ne egyél vagy keveset csak ne tedd és légy vékony. nézz már meg egy modell-t. -.-'
2015. febr. 28. 13:59
 7/11 anonim ***** válasza:

muffin tok:DDDDDd az muffin toP, te!

amúgy nem az hogy gáz, de szerintem sokkal feltűnőbb, ha valaki direkt pólóban van a strandon, mintha látszik egy kis háj. mert tök egyértelmű, hogy azért veszed fel a pólót hogy takard magad és az önbizalomhiány nem túl vonzó.

2015. febr. 28. 14:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem furcsa! Furcsán néznék rá, minek jön strandra alapon. A Magasított derekú fürdő bugyi jó ötlet.

De 14 éves hogy lusta vagy na ez a gáz!

Nem vagyok olyan sokkal idősebb nálad 21 éves vagyok.

Bár eleve a vékony alkat, de minden nap 30 percet mozgok.

heti 3-4x pedig 1-1,5 órát.

Körmös vagyok, dolgozok 9-6 ig a szalonban közbe ha tudok bevásárolok, fél óra mozgás majd főzök 8 körül vacsi.

De ha épp úgy van időm akkor 1 óra. Szombaton vasárnap 1 minimum.

Nem kell ehhez edző terem. Meg ez 14 évesn már régen rossz hozzá állás hogy ha apával nem megy nélküle meg sem próbálom. Apa nem lesz ott mindig!

Te magad mondtad hogy míg edzettél jobban érezted magad! Tessék edzeni ha napi fél órát de akkor is! Meg persze ne mindent össze vissza enni, főleg ha nagyobb darab vagy!

2015. febr. 28. 14:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Nyárig van legalabb 3 hónapod.

Ezalatt konkretan bomba alakot csinalhatnal magadnak,ha nem lennel ilyen lusta. 14 evesen meg bőven van erre időd es energiad.

Persze ha semmi energiat nem raksz bele es inkabb szorongsz es takarod magad a strandon,nekünk nem baj

Azt is megtanulhatnad hogy apuci sd fog mindig eloretolni hatulrol.

2015. febr. 28. 14:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok jóban az alakommal,strandon mindig ha kijöttünk a vízből magam köré tekertem a törülközőt.:"D

De szerintem biztos nem olyan vészes mint ahogy gondolod!:)

Én is annyit tudok ajánlani hogy esetleg olyan fazonú bikinit vegyél,vagy olyan strand-törülköző szerűséget amiket maguk köré tekernek,de általában átlátszóak,azt hiszem.(nem jut eszembe a neve,bocsánat xd)

Illetve ha lusta is vagy (én is,nyugi:D),próbálj meg azért beiktatni pár óra mozgást hetenként.:) Esetleg kicsit sportosabban csinálj dolgokat,mondjuk,tudom,hülyének fog hangzani,de házimunka,pl.porszívózáskor is kicsit úgy ugrálj ide-oda,vagy sétálgass kint,biciklizz,és mindig így fokozhatod,egy idő után már élvezni fogod!:)

Sok sikert,előre is!xd :D

2015. febr. 28. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!