Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az gáz ha egy 14 éves lányon...

Az gáz ha egy 14 éves lányon bikini van és felvesz fölé egy pólót?

Figyelt kérdés

Pontosan ezért gyűlölöm a nyarat, mert sokat kell magamból mutatni.Nem gondolom azt,hogy kövér vagyok de azért van egy szép kis "muffin tokom", van hasam is, meg combom. A comb még nem jelent annyi gondot de a felső testem annál jobban. Majd nyáron megyünk az osztállyal 2 napos kirándulásra, és tudom tudom,higy addig tudnék sportolni, de egy elég lusta ember vagyok. :D Mondjuk apukámmal tavaly ősszel 2 hónapot is jártunk edzőterembe de akkor azért hagytuk abba, mert apukámnak olyan munkahelye van ahol sokszor kell egész nap dolgozni--> Nem igazán volt időnk, mondjuk most sincs.. :D

Viszont amikor sportoltam akkor tök jól éreztem magam. Lényeg a lényeg. Gáz az ha egy fiazal lányon poló van a strandon?

2015. febr. 28. 12:24
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én azért szoktam pólóban lenni a strandon mert nagyon világos bőröm van, és a vállamat pikk-pakk lekapja a nap, mondjuk én vékony alkatú vagyok de szerintem ne foglalkozz senkivel, azt csináld ami jólesik.
2015. febr. 28. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!