Pár színtévesztő próbálja bebizonyítani az igazát, miszerint egy egyértelműen kék és fekete színű ruha bizony FEHÉR ÉS ARANY SZÍNŰ. :D
2015. febr. 28. 09:47
2/12 anonim válasza:
Nem vagyok színtévesztő, de én is aranynak és fehérnek látom. Ez egy pocsék, túlexponált kép egy valóban fekete és kék ruháról.
2015. febr. 28. 09:50
3/12 anonim válasza:
Szerintem ezt mindenki fehér aranynak látja,csak hát kell a szenzávió az internetnek...Ezt is csam taylor swift találta ki hogy megint felfigyeljenek rá 'rajongók'.Először találjon vakaki egy embert aki nem fehérnek látja,persze taylor swiften kívül...
2015. febr. 28. 10:04
4/12 anonim válasza:
Nekem 2 ember is azt mondta hogy feketének làtja, de nemtudom hogy hogy:D
2015. febr. 28. 10:06
5/12 anonim válasza:
Ez kek emberek. Eredetileg is. Az index leirja miért látják fehérnek
2015. febr. 28. 10:12
6/12 anonim válasza:
Senki nem azt vonja kétségbe, hogy ténylegesen kék-fekete. Mert az.
De a fotón nem annak látszik. Aki mást mond, hazudik, hogy különlegesnek tűnjön. Nem a szemünk csap be, a fotó tette, ezen már nincs utólag mit máshogy látni.
Természetesen megvan a tudományos magyarázata annak, hogy miért lett ilyen, de a lényeg akkor is az, hogy az adott fotón bizony fehér és arany.
2015. febr. 28. 11:28
7/12 anonim válasza:
Utolsó, ha nem látnák emberek kék-feketének, akkor nem lett volna belőle ekkora szenzáció. Akkor csak egy kép lenne, aminek rosszak a színei, nem lett volna kérdés, hogy milyen színű is.
Épp az a lényeg, hogy te ránézel a képre, és egyértelműen fehér-aranynak látod, annyira, hogy el sem tudod képzelni, hogy más nem. Más (pl. én is) egyértelműen kék-feketének látja, és nem tudja elképzelni, hogy más ezt hogy láthatja fehér-aranynak. És nehéz felfogni, hogy ugyanazt nézzük, mégsem ugyanazt látjuk.
2015. febr. 28. 11:50
8/12 anonim válasza:
Édes istenem, sajnálom, de én el sem tudom képzelni, hogy lehet arany-fehétnek látni, mikor kék fekete. Nekem minden ismerősöm kék feketének látja (pedig csak annyit kérdeztem tőlük, hogy milyen szinű ez a ruha)
2015. febr. 28. 11:52
9/12 anonim válasza:
Én kék és barnás feketének látom..
2015. febr. 28. 15:46
10/12 anonim válasza:
Én fehér-aranynak látom, öcsém meg kék-feketének :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!