Fehér-arany? -vagy Kék-fekete?
Figyelt kérdés
Nem értem ezt a felvetést. Én egyértelműen fehér-arany párosítást látok a ruhán... Hogy lehet ebből kék-feketét látni? Akár hogy nézem, nem jövök rá.
Itt a cikkről a link: [link]
Illetve magáról a ruha képéről a link:
2015. febr. 27. 17:37
1/17 anonim válasza:
nemtudom, nekem meg egyértelműen kék-fekete :D
2/17 anonim válasza:
Ez egy hatalmas baromság, egyszerűen túl van exponálva a kép. Olyan nincs, hogy ugyanazt a színt másnak lehessen látni. A képernyőn a kék, fehér, fekete, arany színek egyenlőek a kék, fehér, fekete, arany fénnyel. Olyan nincs, hogy ezt valaki másképp lássa.
3/17 anonim válasza:
Amúgy nagyon becsapós, mert a fehér elég kékes, és ha az ember nincs hozzászokva, vagy elnézett máshova, a szeme nem áll rá rögtön.
4/17 anonim válasza:
Szerintem is egyértelműen fehér -arany, nem is értem, hogy lehetne ez kék -fekete.:D
5/17 anonim válasza:
Azóta már kimerítették a témát jó pár oldalon. A ruha valójában kék-fekete, de olyan borzasztóan ocsmány minőségű, elb*szott képet sikerült lőni róla, hogy fehér-aranynak látszik. De őszintén nem értem, hogy ezen miért agyal ennyit mindenki. Bármilyen színt el lehet torzítani egy rosszul sikerült képpel. Ez nem olyan nagy varázslat, hogy ennyire nehéz legyen mindenkinek felfogni. A szemet könnyű megtéveszteni, de mindenhova kitették a linket az eredeti ruháról, ami kék és fekete. Ennyi, pont. Kék-fekete, ami egy sz*r képen fehér-aranynak látszik.
7/17 anonim válasza:
Kék-fekete.. Ki a fene az,aki még mindig fehér-aranynak látja?! Tisztán kivehető és már le is irták,hogy a ruha kéééék-feketeee
8/17 anonim válasza:
Én vagyok az egyetlen, aki szerint kék-arany? :-D
9/17 anonim válasza:
Tudom, hogy leírták hogy kék-fekete, de én ezt egyszerűen nem tudom kéknek és feketének látni.
Ez egyértelműen fehér és arany.
10/17 anonim válasza:
Ezen a képen szerintem is kék-arany.
Egy másik képet is láttam erről - jajj de meglepőőőő - , ott meg fehér-arany szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!