Fehér-arany? -vagy Kék-fekete?
Figyelt kérdés
Nem értem ezt a felvetést. Én egyértelműen fehér-arany párosítást látok a ruhán... Hogy lehet ebből kék-feketét látni? Akár hogy nézem, nem jövök rá.
Itt a cikkről a link: [link]
Illetve magáról a ruha képéről a link:
2015. febr. 27. 17:37
11/17 anonim válasza:
Én először fehér aranynak láttam utána kék feketének most megint fehér aranynak. :D
12/17 anonim válasza:
fehér arany, sehogy nem látom más színűnek :D
13/17 anonim válasza:
14/17 anonim válasza:
Én mondjuk ezt fehér-barnának látom...
15/17 anonim válasza:
Én egyszer kék feketének látom utána meg fehér aranynak!! De nem értem még anya is lehülyézett:D
16/17 anonim válasza:
5-ös !! -nek
Az oké hogy szar a kép de ugyanazt a képet miért látja valaki feher aranynak valaki meg kek feketenek?
17/17 anonim válasza:
kék és fekete, de a feketében látok némi arany szálat is, de igazából azt csak a rossz fényviszony miatt látom úgy.
de szóval kék és fekete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!