Szerintetek a nagyon sovány lányokon jól áll a legging és az un. Skinny farmerek?
Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 20:28
1/12 anonim válasza:
Szerintem jól áll. Nekem tetszik. :)
2/12 anonim válasza:
Nem, mert aki nagyon sovány az eleve nem néz ki jól. Az ilyen cuccokban meg ráadásul még inkább soványnak látszik. Szerintem a legging csak azoknak áll jól, akiknek kifejezetten jó alakjuk van, se nem soványak, se nem duckók, formás a fenekük, a lábuk, arányosak.
3/12 anonim válasza:
4/12 anonim válasza:
Akiknek se csípőjük se fenekük azokon nem áll jól.
5/12 A kérdező kommentje:
köszi, utolsó előtti a második linken ami van szerintem az nem skinny nadrág :D
2015. febr. 26. 20:48
6/12 anonim válasza:
A leggings komolyabb országokban nem utcai viselet! Csak jelzem!
23/N
7/12 anonim válasza:
Hagyjuk már hogy "komolyabb országokban" nem divat...honnan veszed? Menj fel egy street fashion oldalra és a világ minden tájáról ott vannak a leggingses csajok.
Hosszú felsővel teljesen rendben van mondom ezt 29 évesen...
Akinek baja van az költözzön a komolyabb országok valamelyikébe nem kell itt példálózni másokkal.
9/12 anonim válasza:
#6 Komolyabb országokban elfogadnak mindenkit úgy ahogy van.
10/12 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert én alapból nagyon sovány vagyok, és kicsit furcsán látom magam az ilyen nadrágokban, viszont szeretem őket, de azt gondolom, hogy más ezt rosszul veszi, tehát azt mondja hogy pl: uristen de sovány vagy és hogy nem áll jól ez a fajta nadrág vagy valami ilyesmi.
2015. febr. 28. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!