Az ilyen testalkathoz illik a csőnadrág?
A barátaim azt mondják hogy a lábaim pont elég vastagok de voltak olyanok akik szerint vékony és lazábbat kellene hordanom. Nem vagyok kíváncsi a negatív válaszokra.
A combom 51 cm vastag a vádlim pedig 37 cm. 14/f
Pont jo!
Ha lazabbat hordasz, olyan, mintha lefogytal volna, es lotyogne, viszont ha kisebb szamot veszel, kenyelmetlen, es szerintem nem tul ferfias, arrol nem is beszelve, hogy ha szuk lesz, hulyen fog allni.
21L
Mit jelent az hogy passzosabbat?
Nem szeretem azokat amik túl lazák, azokat sem amelyek teljesen rásimulnak a bőrre mint a cicanadrág. Az ilyeneket szeretem amik nem teljesen feszülnek rám de azért feszesek. Ennél már szűkebbet nem vennék fel szerintem...
A testalkatodhoz nagyon illik a csőgatya, de nem ez. Ennél mindenképpen szűkebb, feszülősebb kéne, mert ez nagy rád. Főleg a fenekeden látszik, hogy nagyon eláll, és trottyos, ezért ez így elég béna. Egy csőgatyának feszülnie kell fenéken is. :)
Nem értem ennél feszülősebbet, vagy simulósabbat miért nem akarsz felvenni, amikor pont az állna igazán jól. Higgy nekem, tetszeni fog, csak megszokás kérdése. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!