Olyan skinny csőfarmert lehet fiúnak ajándékba venni, ha tudom a méretét?
Miert ne!
De meret nelkul nehezen oldod meg..
Ne, attól, hogy tudod a méretét, még egy méreten belül is vannak különbségek. Szóval nekem 10-es/38-as méretű nadrágjaim vannak, de bővel vannak a boltban olyan 38-asok, amik vagy kicsik, vagy nagyok, vagy "tökösek".
Attól, hogy divat a csőszárú, még nem biztos, hogy ő felvenné. Az én párom sem vesz fel ilyet. És még az sem biztos, hogy a színt eltalálod.
A #4 válaszolónak teljesen igaza van, ha a pasi nem próbálja fel és nem bólint rá, akkor NE!
Tudod a méretét?
És azt is tudod, hogy egy-egy márka ugyanakkorának számozott nadrágja két számot simán eltérhet? Sőt, ugyanazon boltban ugyanazon márka két fazonja is.
És amúgy is baromira emberfüggő, ki mennyire szereti, ha feszül rajta. (Meg aztán az a környezet, ahová menne vele.) Azt fel kell próbálni. Meredekebb téma, mint egy cipő, esküszöm.
Hát jó igénytelen lehet, akinek lehet csak úgy venni nadrágot. Maiak már nem ilyenek. Fiúk sem.
Szerintem max ilyesmi hozzáállással lehet: "Van nálam egy nadrág, nem próbálod, meg? Ha jó, tetszik, lehet a tied, különben viszem valamelyik unokaöcsémnek." Ez így jól is elsülhet. De az ilyen ajándékba kapott ruhák rendszerint a szekrény mélyére szoktak kerülni, oda is csak azért, mert nem merik megsérteni az ajándékozót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!