Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok ti mit csináltok ha (a...

Lányok ti mit csináltok ha (a barátotoktól) olyan ruhát kaptok ajándékba, ami nem a stílusotok (de amúgy nem ronda, és jó a méret is)? Felveszitek azért?

Figyelt kérdés
pl ha vmi túl nőies cuccot kaptok de a stílusotok inkább olyan visszafogott, hogy sose hordtok mondjuk különlegesebb miniruhát vagy magassarkút, vagy egy olyan cicanacit harisnyát, ami kicsit kihívó nektek, azért felvennétek néha?
2014. nov. 3. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
Ha nőies, és nem ízléstelenül macás, akkor igen. Ha az utóbbi, mittudomén, szakadt harisnya hupilila koktélruhával, ami még a fenekemig sem ér, beborítva strasszkövekkel, akkor nem.
2014. nov. 3. 19:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nem üti ki a biztosítékot akkor igen :D

persze nem túl soksor, de lássa rajtam. Éni s rosszul érezném magam ha az ajándékom 8ami ruha) sosem venné fel.

Ha nagyon durva ne hord, de tényleg legalább egyszer vedd fel :)

2014. nov. 3. 19:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Kihívó cuccokkal nem lenne gondom, alapból is hordok olyat. Én nőies stílus vagyok, de ha mondjuk sportos cuccot kapnék vagy fiúsat akkor felvenném mondjuk otthon vagy boltba, sétához... máshova nem.
2014. nov. 3. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!