Cipőprobléma - hogy oldajm meg?
Figyelt kérdés
Csak ünneplőcipőnél van ez, hogy ha a méretemben veszek, abból kilépek, ha egy számmal kisebbet akkor szorít és feltör.
Van valami arany középút? :D
2014. okt. 31. 13:47
1/4 anonim válasza:
keress más márkát, fazon. próbálgass. ha tényleg semmit nem találsz, akkor vedd meg a nagyobbat és abba tudsz venni direkt ilyen párnákat, amiktől 'kisebb' lesz.
2/4 anonim válasza:
Lány vagy? Csak mert nekem pl. harisnyával elég sok cipőm csúszkál, ami zoknival nem. Szóval lehet, hogy egy titokzokni megoldást jelenthet... Egy próbát mindenesetre megér.
3/4 anonim válasza:
Nekem a cipőboltban talpbetétet jánlottak erre a problémára, és bevállt.
4/4 anonim válasza:
Én is így vagyok az alkalmiakkal. Ezért neten rendeltem feles cipőt. Tökéletes. Nekem a talpbetét, sem a kis talpak semmi nem vált be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!