Mi ez a szoli mánia nyáron?
Én nem csak a barnaság miatt járok (nehezen barnulok, nekem egy napos strandolás nem ér semmit, csak leégek aztán ugyanolyan fehér maradok, szoliba azzal a pár perccel elérem hogy legalább ne legyek vizihulla színű, ott soha nem égtem le, mindig csak barnulok), hanem mert a vállamon néha kijön egy-egy pattanás, amit a szoli nagyon szépen eltüntet.
Egyébként szerintem nincs okod ezen kiakadni, aki szoliba akar járni az ígyis-úgyis fog, te meg nyugodtan napozgass és ne bíráld azt, aki nyáron betéved a szoláriumba.
Én csak kérdezem miért csinálják, mert számomra teljesen érthetetlen. Nem láttam még szép szolis bőrű lányt soha... pedig látok bőven mivel ahol lakok alattunk van a szoli pont. Annyira rondák lesznek tőle, és nem csak szerintem. De ők akik szoliznak miért nem veszik észre? Főleg mikor már csupa foltosak/szeplősek is tőle? Vagy öreg és száraz a bőrük már... ehhez nem is kell sok alkalom a szoliban.
A természetes bőrszíne meg mindenkinek a legszebb... mi bajuk azzal egyáltalán?
hát a szolitól ugyan nem tisztul a bőröd. : D
sokan azért járnak szoliba, mert napon nem, vagy csak nehezen barnulnak, és mindenképp barnák akarnak lenni.
én nem ítélem el a szolisokat, a saját bőrükkel azt csinálnak, amit akarnak. de az tény, hogy nem egészséges. valakinek bejön a szolis bőrszín, valakinek nem. a magyar sztárokon is nagyon látni azt a narancsos szolis bőrszínt, szerintem nem szép, pedig ők biztos nem a proli szoliba járnak. de ha nekik ez tetszik, csinálják...
fura hogy mindenki ezt mondja, mennyire eltünteti a pattanásokat.
nekem jól bebarnította a helyüket, azóta is ott díszelegnek a barna hegek. amikor ezt mondtam azoknak, akik ajánlották patti ellen a szolit, azt mondták, hogy ja nekik is olyan lett, de a pattanás eltűnt! na köszzz... magától is eltűnt volna heg nélkül
minden nap testápolózok.
jó neked hogy nem maradt heg. : (
nekem most a bőrgyógyász segít benne. ő mondta, hogy a legnagyobb butaság patti ellen szolizni, csomó páciense fordul hozzá ezzel. el is magyarázta, hogy működik ez. de jó neked, hogy nem lett gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!