Több éve vasalom a hajam és teljesen tönkre ment, a hajvégek el vannak töredezve. Használtam ricinus olajat, de nem sok változást láttam. Tudnátok valami olcsó megoldást ajánlani, hogy a nyáron helyre tudjam hozni valahogy?
A szétégetett hajat már helyrehozni nem lehet, majd lenő a vasalt rész, levágatod, utána szép lesz.
Addig annyit tudok mondani hogy használj hidratáló sampont és balzsamot. Mellé argán olajat minden nap.
Levágod.
Ha egy végtagod elhal akkor az már sehogy nem lesz élő, pont mint a hajad.
Ezért nem kell a hajat vasalni.
Előző: biztos tudod kinek lehet hinni és kinek nem :D Én speciel neked nem hinnék, hiszen mindenféle tudás nélkül írogatsz :D
Van megoldás, ráadásul nagyon-nagyon egyszerű, otthon is kivitelezhető. Minden fodrásznak tanították régen, és bár ma is benne van a könyvekben, de csak említés szintjén, mert nem szeretik alkalmazni.
Ha olló akkor viszont tépett frizurát csináltass, ne teljes vágást.
Amiről az utolsó előtti válaszoló említést tesz, szerintem a gyertyázás módszere, ami tényleg nagyon régi, csak mivel hosszú időt igénylő folyamat és szerintem többször is meg kell ismételni mindenki a gyors és hatékony vágást részesíti előnyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!