Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tudnék tenni, hogy ne...

Mit tudnék tenni, hogy ne barnuljak nyáron?

Figyelt kérdés
Sajnos elkerülhetetlen, sport miatt, hogy nyáron a napon legyek, viszont nem szeretnék lebarnulni, mert egyrészt a hajszínemmel a barnaság eleve nem néz ki tűrhetően, másrészt sajnos olyan szinten barnulok, hogy megesik, hogy kisebbséginek néznek. (félre ne értsétek, semmi bajom velük, de azért mégiscsak, kapom az előítéleteket nyaranta)
2015. máj. 28. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:

50-es faktorú naptej

UV szűrős hosszúujjú póló -- hajszálvékony, szellőzik, gyorsan megszárad, de a napfényt nem engedi át,

vitorlás- vagy sportboltban kapni ilyet,

karimás kalap, napszemüveg

2015. máj. 28. 12:36
 2/5 anonim válasza:
Alulra kompressziós nadrág, felülre hosszú újjú rashguard. Ha nem vízi sportot űzöl.
2015. máj. 28. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Én sose barnulok, mivel mindig 50-es fényvédővel kenem magam. Olyannal ami gyerekeknek való. Elég hatásosak.
2015. máj. 28. 13:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is egy magas faktorszámú napvédő krémet kéne használnod. Bár valószínűleg azzal is barnulnál, csak nem olyan nagy mértékben.
2015. máj. 28. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Ami a legfontosabb, az a minőségi 50 faktoros naptej. Tudom, kínaiban, dm alsó polcon vannak olcsók, de ha ennyire fontos, hogy egy cseppet se barnulj, akkor csakis minőségit.

Következő. Kérdés, mit sportolsz, de sztem a többséghez lehet kapni áramvonalas hosszú ujjú felsőket, nadrágokat, amik nem akadályoztatnak a normális mozgásban és a hatásos sportolásban. De ha ez nem megy, akkor még mindig ott az 50es naptej.

Amikor épp nem sportolsz, akkor széles karimájú kalap, lenge hosszú ujjú cover-upok, kardigánok, hosszú lenge szoknya (ez hűvösebben is tart mozgás közben, mint a sortok, minik, mert légmozgást kreál)

2015. máj. 28. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!