Szerintetek is borzalmasan ronda az orrom? (lent kép)
szerintem teljesen rendben van az orrod és még aranyosan is nézel ki:D
képzeld el,nekem meg egyenes és hegyes orrom van,olyan mint egy háromszög:D és imádom,mert különleges és nem sok ilyen van:) de ha az orrod még mindig nem tetszik,akkor örülj neki hogy tök szép szád van (szerintem)^^
15/L
Jajj dehogy ronda:)Szerintem nagyon helyes kis orrod van:)Komolyan mondom:)Örülj neki, hogy ilyen...mit szóljon, akinek horgas óriás orra van?:)Szerintem csak te látod magadnak rondának, mert ilyen korban főleg, amilyenben te is vagy, semmi sem tetszik magunkon...:)Nagyon szép lány vagy és az orroddal semmi baj sincsen, hidd el:)
18/l
Szia!
Szerintem is nagyon aranyos kis orrod van,olyan kis pisze!:D
Szóval szerintem nemhogy ronda,hanem tök szép orrod van!
Amúgy igaza volt annak a néhány válaszolónak,aki azt írta,hogy példát vehetne rólad a többi veled egykorú lány,mert a korodhoz illően nézel ki és nem vagy egy nagy ribi,mint ahogy a mai világban a legtöbb 12-17 éves!TISZTELET A KIVÉTELNEK!
Üdv és örülj neki,hogy ilyen cuki kis orrod van!
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Ui.:Bár nekem is ilyen cuki orrom lenne!:D:$:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!