Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szerintetek is borzalmasan...

Szerintetek is borzalmasan ronda az orrom? (lent kép)

Figyelt kérdés
annyira utálom a orromat hogy szívemből letépném szerintetek is csúnya?igaz ez csak egy ilyen gyors kép amin a hajam is ronda de legalább látszik az arcom. [link]
2009. dec. 26. 23:31
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
77%
Minden rendben az orroddal. Az enyémmel van baj: nagy orrom van :)) 14/F
2009. dec. 27. 07:17
 22/36 anonim válasza:
76%
Teljesen normális. Ne aggódj. :)
2009. dec. 27. 08:44
 23/36 anonim ***** válasza:
77%
nyugi, jó az orrod. És az arcod is nagyon szép :) ne szapuld magad -_-"
2009. dec. 27. 10:22
 24/36 anonim ***** válasza:
77%

szerintem teljesen rendben van az orrod és még aranyosan is nézel ki:D

képzeld el,nekem meg egyenes és hegyes orrom van,olyan mint egy háromszög:D és imádom,mert különleges és nem sok ilyen van:) de ha az orrod még mindig nem tetszik,akkor örülj neki hogy tök szép szád van (szerintem)^^

15/L

2009. dec. 27. 10:34
 25/36 anonim ***** válasza:
83%
olyan mint rihanna-é:) sztem nincs vele gond, aranyosan áll az arcodhoz!(:
2009. dec. 27. 11:28
 26/36 anonim ***** válasza:
77%

Jajj dehogy ronda:)Szerintem nagyon helyes kis orrod van:)Komolyan mondom:)Örülj neki, hogy ilyen...mit szóljon, akinek horgas óriás orra van?:)Szerintem csak te látod magadnak rondának, mert ilyen korban főleg, amilyenben te is vagy, semmi sem tetszik magunkon...:)Nagyon szép lány vagy és az orroddal semmi baj sincsen, hidd el:)

18/l

2009. dec. 27. 11:34
 27/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat már elhiszem hogy nem ronda és megbarátkoztam vele még egyszer köszi a biztatást rengeteget segített. :) És kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek! :D
2009. dec. 27. 12:01
 28/36 anonim ***** válasza:
63%

Szia!

Szerintem is nagyon aranyos kis orrod van,olyan kis pisze!:D

Szóval szerintem nemhogy ronda,hanem tök szép orrod van!

Amúgy igaza volt annak a néhány válaszolónak,aki azt írta,hogy példát vehetne rólad a többi veled egykorú lány,mert a korodhoz illően nézel ki és nem vagy egy nagy ribi,mint ahogy a mai világban a legtöbb 12-17 éves!TISZTELET A KIVÉTELNEK!

Üdv és örülj neki,hogy ilyen cuki kis orrod van!

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

Ui.:Bár nekem is ilyen cuki orrom lenne!:D:$:)

17/L

2009. dec. 27. 12:02
 29/36 anonim ***** válasza:
70%
Nekem kerek széles,mégis piszés benyomást kelt! Én is utáltam,de aztán tökre nem érdekelt! Mára nagyon csajosnak érzem magam vele! Mondjuk én már 21 vagyok. 13 évesen nekem is volt mindenemmel bajom
2009. dec. 27. 17:00
 30/36 anonim ***** válasza:
64%
ugyan ien orrom van és utálom-.-:(
2009. dec. 28. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!