Szerintetek is borzalmasan ronda az orrom? (lent kép)
Figyelt kérdés
annyira utálom a orromat hogy szívemből letépném szerintetek is csúnya?igaz ez csak egy ilyen gyors kép amin a hajam is ronda de legalább látszik az arcom. [link] 2009. dec. 26. 23:31
1/36 anonim válasza:
szerintem semmi baj sincs az orroddal, de ha küldenél oldalról is képet, többet tudnék mondani...
13/L
2/36 anonim válasza:
még fiatal vagy, változni fog...bár szerintem most is aranyos orrod van! 22/l
4/36 Zümy válasza:
Szerintem teljesen rendben van az orrod.Esetleg küldj oldalról is egy képet.És amúgy nagyon szép,aranyos arcod van:) 14/L
5/36 Zümy válasza:
oké..oldalról megvolt:)sztem rendben van:)
6/36 anonim válasza:
még túl fiatal vagy, hogy megértsd: baromira nem számít az orrod! (egyébként nincs vele baj)
7/36 Zümy válasza:
van egy bnőm akinek télleg nem szép az orra oldalról főleg és ígyis minden pasi tapad rá és szép,meg jó a kisugárzása szval ha még neked nem is teccik..ittvolt az élő példa :D
8/36 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat oldalról tetszik nekem de elölről nem tetszik olyan széles és dagadt.
2009. dec. 26. 23:40
10/36 A kérdező kommentje:
még fejlődhet? ja ez lemaradt 13/L
2009. dec. 26. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!