Borzalmasan leégtem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom, tudom, hülye voltam, nem kentem be magamat rendesen, ráadásul a legnagyobb hőségben voltam a napon, de ezen már sajnos nem tudok változtatni. (Spanyolországban vagyok, 40 fok van kb) Olyan piros vagyok mint egy rák, egyrészt állati ciki, másrészt marhára fáj...azon kívül hogy szépen kenegetem magamat napozási utáni krémmel mi mást tudnék még csinálni? Megelőzhető a lehámlás valahogy?
Előre is köszönöm a válaszokat!!
2011. máj. 23. 11:23
1/4 anonim válasza:
Kenegesd magad, és eztán csak pólóban menj a napra. Ha tudsz szerezz be valami aloeverás kenőcsöt és azzal kend.
2/4 anonim válasza:
Vegyél valami aloe vera tartalmú krémet, és kend magad rendszeresen.
3/4 anonim válasza:
kend be a leégett részt natúr joghurttal vagy tejföllel (hideggel), és az szépen leviszi a gyulladást!
4/4 anonim válasza:
Tejterméket ne! Azokban vannak olyan bacik amik az emésztőrendszernek jót tesznek de az égési sebnek nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!