Leégtem ma szoliban, ha holnap rászolizok megjobban leégek, vagy bebarnul?
Figyelt kérdés
6 percet voltam, menjek megint 6 percre, vagy emelhetek 9-re?2011. jún. 29. 19:28
1/7 anonim válasza:
gratulálok. Eszedbe se jusson addig újra menni, amíg meg nem gyógyul a bőröd.
2/7 anonim válasza:
nah persze, aztán szép kis bőrrákot kapsz! Eszedbe ne jusson rászolizni!!!!!
3/7 anonim válasza:
Ha te erre rászolizol, akkor nagy hülyeséget teszel. Inkább pihentesd a bőröd, kenegesd aloe vera tartalmú vagy más napozás utáni szerrel. A szolit meg felejtsd el legalább egy hétig.
4/7 anonim válasza:
Rászolizni? Na ne.. ne legyél buta..és különben is 48óráig nem szolizhatsz megint ,ha leégtél ha nem ,de így pláne nem szóval most szépen megvárod míg meggyógyul a bőröd, bár igencsak fehér lehetsz ha 6 percől leégtél..
5/7 anonim válasza:
Természetesen ne szolizz rá. Legközelebb pedig javasolnám h kend be vmi bőrvédő krémmel magad, mielőtt bemész.
6/7 anonim válasza:
ezután ne menj be újra 6 percre :)
nekem is fehér volt a bőröm, először jártam kétnaponta 3 percre egy és fél, vagy két hétig.attól függ mennyire látszik meg rajtad.Utána mehetsz 6-ra :) és jársz egy darabig.majd utána növeled, ha már van egy kis barna szined.Addig semmiképp sem.És sehogy sem barnulsz be, ha rászolizol a piros bőrre :D
7/7 A kérdező kommentje:
és ha holnapra elmúlik a pirosság? akkor rászolizhatok , kedves utolsó?
2011. jún. 29. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!