Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha lefújatom magam a kézi...

Ha lefújatom magam a kézi fújással, és a második napon rászolizok, és utána még vagy 2x, akkor beeleég a bőrmbe? Vagy leehet bajom?

Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet tőle ocsmány ronda bőröd... ami bizony maradandó lesz.
2011. febr. 17. 01:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezen én is gondolkodtam.

Most én lefújtam magam niveás barnítóval és azon gondolkodom hogy rászolizok hogy egyenletesebb legyen és véletlenül se sárguljak be.

Tiniként amúgy Garnier barnítós testápolóra szoliztam és nem volt semmi bajom, sőt nagyon szép színem lett.

Első:

Amúgy ezt honnan veszed? Tapasztalat?

2011. febr. 17. 05:32
 3/4 anonim ***** válasza:
bármiféle színezék ha beleég a bőrödbe attól elég sok bajod lehet. ezért is nem jó ha nyáron kiló alapozóban jár az ember például. és gondolom ti is látjátok a sok huszonévest akik lassan már inkább negyvennek néznek ki az elcseszett bőrük miatt. nem értem miért kell ez nektek, rátok is ez vár ha így folytatjátok. nem azért mondom, engem nem zavar, mert én nem csinálok ilyet, le is tagadhatok vagy 8 évet... csak gondolkodjatok el. na meg örüljetek hogy fehérnek születtetek.
2011. febr. 17. 23:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Én vagyok a Garnieres csajszi.

Hát figyelj én olyan hypofehér vagyok alapjáraton hogy az új sulimban 2 tanár is haza akart küldeni anno, hogy rosszul vagyok akkor menjek haza...

Amúgy a smink és az önbarnító az két külön dolog.

Ez az önbarnító nem befesti a bőröm, hanem dihidroxiaceton révén, ami ha jól tudom a barnulás egyik előanyaga segít bebarnulni. Tehát nem lefestem a bőröm, ami beleéghet, hanem ez sejt szinten, a melanocyták szintjén működik.

Azaz ez az indoklás szerintem nem helyes, de amúgy kíváncsi lennék, hogy lenne-e más baj vele...

Amúgy pont azért fújom magam ilyenekkel, hogy ne kelljen olyan sokat szoliznom mellette...

2011. febr. 18. 02:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!