Natúr hajszínt hogy lehet elérni hajfestéssel?

Szakemberhez kellene fordulni,szerintem ez már nem az otthon kísérletezős terep. Nem lesz árnyalatmentes,mivel össze-vissza kentél rá mindent,a hajadon máshogy tapadt meg itt és ott a festék. Néhol jobban roncsolta a szőkítő,néhol kevésbé,igy a pigmentek is eltérnek.
Bármit kensz rá, a szőkítő miatt kb 3 mosással ledobja majd magáról. Ezt profi fodrász leradírozza elsőkörben,majd visszspigmentálja a hajad,és ugy festi be,ha még szükséges.

"össze-vissza kentél rá mindent"
Te nem olvastad el, amit a kifejtésben írtam?????????? Egyszer festettem a hajamat 7.0-val!!! (Minden mást előtte fodrász csinált, attól lett csúnya zöld.)
"Mert szőkítés után arany vagy réz pigmentekkel visszapigmentálunk."
A visszapigmentálás mivel történik? Másik fodrász így utólag még rendbe tudja hozni a mostani hajamat?

Okés, csak azt javítottam ki, hogy "össze-vissza kentél rá mindent", mert ez így valótlan. A kifejtésben pedig csak kérdeztem, hogy "HA ráfestenék", utána pedig azt kérdeztem, hogy egy másik fodrász helyre tudná-e hozni, és ha igen, hogyan. Tehát tanácsot kértem.
És elnézést, hogy hevesen reagáltam azzal a sok kérdőjellel, csak néha kicsit már bosszant, amikor itt a gyk-n az értő olvasás hiányával találkozom, és mindent el kell ismételni, meg szájba rágni. (Ne vedd magadra, általános jelenségként írom.) Azt meg nagyon meg akarom most már válogatni, hogy melyik fodrászhoz megyek, mert az előző is az volt, (elvileg) nem kókler, és mégis zöld hajat festett.
Tudnátok ajánlani Budapesten olyat, aki nem rontja el? Illetve továbbra is érdekelne (függetlenül attól, hogy nem magamnak fogom befesteni), hogy hogyan működik a visszapigmentálás, meg a nemkívánatos árnyalatok kompenzálása. A saját hajamról van szó, ezért érdekelnek a folyamatok. Rábízom magam a szakemberre, de nem vakon. Főleg ilyen tapasztalat után.

"A visszapigmentálás mivel történik?"
Leírtam a kettes válaszomban.
Igen, (jó) fodrász tudni fogja.
""A visszapigmentálás mivel történik?"
Leírtam a kettes válaszomban."
Arra gondoltam, mi a szer neve, ami az arany/réz/egyéb pigmenteket tartalmazza. (Pl "toner" vagy ilyesmi.) Mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!