Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Magyarországon miért kínos a...

Magyarországon miért kínos a férfi hajfestés?

Figyelt kérdés

36 vagyok, vagy 8 éve kezdődött az őszülésem ami mára már iszonyatos lett, oldalt teljesen fehér a hajam, meg ugye az egészen észrevehető. A csajok legalább 50-nek néznek és nem szeretem

2 éve rávettem magam a hajfestésre, először furcsa volt de amúgy nem tolakodó, kb. 5 emberből 2 mondja meg, hogy festve van

A DM-ben lehet kapni schwarzkopf férfi festéket azt szoktam külföldön használni, most mikor karácsonykor otthon voltam és kérdeztem dm-ben egy eladó nőt merre van férfi hajfesték majdnem kinevetett. Szerintem 2025-ben azért nem nevetséges, ha mi is fessük a hajunkat

Amúgy voltam több boltban és online sem rendelhető... itt is csak pár db szokott lenni a kauflandban vagy dm-ben de legalább van

febr. 1. 05:43
 1/5 A kérdező kommentje:

Ja és voltam bevásárlóközpontban ahol van fodrászat, beülsz és megvagy pár perc alatt

Ott volt árlistában "ősz hajfedés" kérdeztem ez pontosan mit takar és a srác először nem tudta, megkérdezte a főnököt és mondta festést jelent és röhögve kérdezte, hogy befessük?

ez is olyan kínos volt

febr. 1. 05:45
 2/5 anonim válasza:
35%

Én a női hajfestést sem támogatom.

Egészségtelen, környezetszennyező és fölösleges.

Legyen ápolt, jólöltözött és ennyi elég.

A jólöltözötten azt értem, hogy a méretének, alkatának, korának megfelelő ruhák.

febr. 1. 08:23
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Nyugodtan használhatsz "nöi" hajfestéket, az egyetlen különbség esetleg a mennyiség lehet.

Másrészt MO-on minden férfi, aki nem elhízott, nagy hasú, izzadtságszagú, csak sört ivó valaki, ápolatlan, gusztustalan azt már nem minösítik férfinek, aki ad magára, az MO-on még nem elfogadott. (Remélhetöleg egyszer eljut arra szintre, amikor ez megváltozik, de nem igazán bízom benne)

Egyébként meg nem foglalkozz a hülyékkel, ha meg tudod normálisan csinálni, az igényesebb emberek/nők egyértelmüen pozitívan értékelik.

febr. 1. 08:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert fura, ha vki ad magára, úgy látszik. Nőktől is az az elvárás, hogy nézzen ki jól, de ne fesse magát, ne járjon edzeni, főleg, ha családanya, mert ki vigyáz a gyerekekre.
febr. 1. 09:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs baj vele. Inkább az, hogy a borbély nem volt rendesen oktatva ilyen téren.

Ez neki volt ciki, nem neked.

Egyébként azért volt más ár, mert az ősz haj jobban ledobja a festéket.

Illetve ha az egész ősz, akkor meg nem árt tonerrel megküldeni, hogy ne legyen sárga, mert szerintem az vérciki.

febr. 1. 17:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!