Én látom így, vagy a VV4 lakói smink nélkül tényleg borzalmasan néznek ki?
Figyelt kérdés
Amikor nincsenek kisminkelve rájuk se ismerek :O teljesen "más" az arcuk,mint amikor szépen kivannak sminkelve itt leginkább a nőkre értem.. A smink tényleg,ennyire "csodákra" képes?2011. ápr. 10. 21:31
1/8 anonim válasza:
én néha anikón lepődöm meg...mintha nem is ő lenne. egyszer olyan, mint egy dáma, máskor meg mint egy paraszt(elnézést ha ezzel vkit megsértettem!)...
2/8 A kérdező kommentje:
Én is :O meg Éván :O mintha áááá :O
2011. ápr. 10. 21:41
3/8 anonim válasza:
hát nem tudom..Éva tényleg brutálisan tud úgy kinézni, de szerintem Anikó smink nélkül is szép(:
5/8 anonim válasza:
Anikó szerintem is szép smink nélkül, viszont Éva és Gigi ég és föld sminkkel és anélkül....Giginek smink nélkül fiús arca van, semmi báj, semmi lágyság, Éva meg 15 évvel többnek néz ki smink nélkül.
Dehát a smink pont erre való, hogy elrejtse a hibákat. Aki nem túl előnyös nélküle, az elnyössé teheti magát, aki meg nélküle is szép, az meg sminkkel csodálatos lehet!
6/8 anonim válasza:
Anikó szerintem is szép. Persze sminkkel még inkább.
7/8 anonim válasza:
Anikó elmegy smink nélkül is. éva ígyis-úgyis borzalmas főleg ha majd szétrobban a feje az idegtől. Gigi pedig olyan természetes szépség és kicsit fura ha túl sok smink van rajta de szerintem ő is szép. de a legszebb Anikó
8/8 anonim válasza:
anikó alapból szép smink nélkül is. csak azért furcsa neked, mert mindig sminkelték magukat eddig.
ami iszonyú ronda, az gigi. otromba durvavonású lófeje van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!