Szerintetek is borzalmasan ronda az orrom? (lent kép)
Figyelt kérdés
annyira utálom a orromat hogy szívemből letépném szerintetek is csúnya?igaz ez csak egy ilyen gyors kép amin a hajam is ronda de legalább látszik az arcom. [link] 2009. dec. 26. 23:31
11/36 anonim válasza:
De fura:D
Mintha előröl és oldalról nem lennél ugyan az a személy..:D
Mind1..
Szntem tök rendben van az orrod..
látnád nekem...2x volt törve.:D
22/L
12/36 anonim válasza:
Hova fejlődjön? És miért? Tök aranyos fejed van, az orrod sem ronda.
13/36 anonim válasza:
evvel az orocskával nincs semmi baj!
14/36 anonim válasza:
Sztem is minden ok vele én örülnék ilyen orrnak nekem sokszor ha lefotozom magam szemből olyan mintha nagy karvaly orrom lenne de pedig oldalrol meg nem, plusz van a közepén ilyen púp vagy értitek hogy nem egyenes XD bár azt mondták mások, hogy jaaj nincs is vele semmi lehet i nagyítjuk csak fel XD :D remélem :)
15/36 anonim válasza:
figyi, semmi baj az orroddal, és az arcod is tök rendes, meg aranyos. ilyennek kéne lennie minden 13 évesnek.
vegyenek rólad példát, lehetnél példakép :D
16/36 A kérdező kommentje:
jaj olyan aranyosak vagytok már egészen visszatért az önbizalmam hála nektek!Köszönöm a válaszokat,boldog karácsonyt és sikerekkel teljes újévet kívánok nektek!
2009. dec. 27. 00:38
18/36 anonim válasza:
Nekem is ilyen orrom van és nem szeretem, de vannak ám előnyei, mert ez ilyen kislányos és fiatalít, jól fog jönni pár év múlva:D
19/36 anonim válasza:
Végre egy normális aranyos 13 éves lány :)
semmi baj az oroddal, nem nagy, nem kicsi, pont jó.
és tényleg példát vehetnének rólad a veled egykorú lányok :)
20/36 anonim válasza:
tök aranyos nózid van:) én sem szeretem az orromat, de hát, hozzám nött ezt kell szeretnem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!